![]() |
|
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد (/showthread.php?tid=6248) |
RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - آریوبرزن - 11-04-2012 نیکلای شما هنوز سنت قد نمیده. من به اندازه ی موهای سرت تاریخ خوندم. اون کسی که اطلاعی از تاریخ نداره شمایی که رفتی چهارتا خط از تاریخ روسیه و نیکلای خوندی و پشت سر هم اونارو تکرار میکنی. چون شما تحقیقاتت در زمینه صهیونیسم پژوهی کمه من نمیتونتم با شما بحث کنم. وقتی من میگم کمونیسم ریشش برمیگرده به صهیونیسم یعنی صهیونها کمونیسم رو تو دامن امپراطوری روسیه انداختن در ضمن نه من نژادپرست هستم نه نازیسم. نازیسم فقط معتقد به خلوص نژادی هست.یعنی نژاد یک ملت باید خالص باشه.یعنی یهودی یهودی باشه.آریایی آریایی باشه و عرب عرب باشه. به قول هیتلر اختلاط نژادی عامل انحطاط کشورهاست نازیسم برپایه اصول اخلاقی و شرافت انسانی و ارزشهای انسانی و ملی هست.نه مثل کمونیسم بی خداست.نه مثل صهیونیسم موزی و جهانخوار. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ملوسک - 11-04-2012 نقل قول: شما راست ميگي يه نگاه به امضايه رفيق ملوسك بنداز تا بفهمي چي تبليغه! عزیزم امضای خودمه دوست دارم توش تبلیغ بندازم بحث تاپیک هارو منحرف نمیکنم و با مدیر سایتش کل کل نمیکنم! تازه وقتی شما تو یه تاپیک تبلیغ یه انجمن دیگه رو میکنید یعنی دارید به اونی که تاپیک رو وا کرده توهین میکنید! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ps3000 - 11-04-2012 نقل قول: ادر هم یک دیکتاتور بوده ونامش در کتاب 100 دیکتاتور تاریخ آمده وکلی خونریزی کرده وپسرش رو کور کرده.وجونای مردم رو در میدان های جنگ کشته.وبه روسیه وهند حمله وحشی گری کرده.اینو تاریخ ثابت کرده.چون به روسيه حمله كرده پس ديكتاتوره! منظوره شمارو فهميدم! ![]() نقل قول: نازیسم اگه به خدا اعتقاد داشت 100 میلیون نفر را به کام مرگ نمی فرستاد وکسی که به خدا اعتقاد داره کوره آدم سوزی واتاق گاز نداره واز چربی آدما صابون درست نمیکنهكمونيستها كه نه به خودشون رحم كردن نه به خارجيها! كشتاري رو كه عليه اسيران لهستاني شبانه انجام دادن چي؟ به مدت 4 تا 5 هفته در هر شب از 250 نفر تا 400 نفر اسير رو كشتن! حالا به نازيسم گير بده! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ملوسک - 11-04-2012 عزیزم همین عقاید شما نازی ها هستن که این همه جوک پشت سر ترک و لر و آبادانی و کرد و قزوینیو رشتی در میکنید! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 11-04-2012 خب اگه شما راست میگی مدارکت رو ارائه بده.کلیپ های ویدئیی وکتاب های معتبر در این زمینه. نقل قول: وقتی من میگم کمونیسم ریشش برمیگرده به صهیونیسم یعنی صهیونها کمونیسم رو تو دامن امپراطوری روسیه انداختنمدارکتون رو ارائه دهید.شماهم نازیسم هستیدوکلی تبلیغ علیه نازیسم کردید ودرحال تبلیغ هستید وهمه اینو تو انجمن می دونن. نقل قول: نازیسم برپایه اصول اخلاقی و شرافت انسانی و ارزشهای انسانی و ملی هست.نه مثل کمونیسم بی خداست.نه مثل صهیونیسم موزی و جهانخوار.یک شعار تبلیغاتی دیگر ![]() نقل قول: نه مثل کمونیسم بی خداستاما اینو بدون خیلی از اونهایی که ادعای خدا پرستی میکنن مثل نازیسم ها و.. کلی جنایت کردند ونازیسم اگر ارزش انسانی رو قبول داشت با اون وضع وحشتناک آدم نمی کشت یا در اردوگاه ها سختی نمی داد.چهره کمونیسم را نیز استالین ولنین دروغ گو وشیاد وفریبکار با سو استفاده زشت کردند. نقل قول: صهیونیسم موزی و جهانخواراین حرفتون رو قبول دارم.صهیونیسم ها ویهودی ها ذاتا رقت انگیزند. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ps3000 - 11-04-2012 آقايه نيكلاي شما خودت داري كمونيسم رو تبليغ ميكني!!!!!!!!!! وقتي كسي هيچ مدركي دال بر اينكه 6 مليون يهودي كشته شده نداده چطور توقع داري باورش كنيم؟ RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ملوسک - 11-04-2012 شما ها اگه باور نداشتید وقتی گفتن 6 میلیون نفر رو کشتید چرا قبول کردید و تا سال 2000 به یهودیا غرامت میدادید RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 11-04-2012 نقل قول: چون به روسيه حمله كرده پس ديكتاتوره! منظوره شمارو فهميدمبه هند هم حمله کرده.وکلی انسنا رو کشته.درضمن روس ها در پی آب های گرم بودند نه جنگ واز روش مذاکره ودیپلوماسی مزایایی آب های گرم رو می خواستند که یکهو نادر عصبانی شد وسپاهش را بردات وبه روسیه حمله کرد ونواحی تصرف کرد واینکه نادردستور کور کردن پسر خودش رو با قصاوت صادر کردوکلی بر مردم فشار آورد وتمام جهان اونو دیکتاتور می شناسن مثلا در کتاب100دیکتاتور نایجل کاتورن از پادشاهان دیکتاتور ایران فقط نادر آمده است. نقل قول: كمونيستها كه نه به خودشون رحم كردن نه به خارجيها!اینو من هم قبول دارم وبارها جنایات کمونیست ها را متذکر شده ام اونها هم جنایت کردن اما عامل اصلی استالین ولنین خونخوار بودند که چهره کمونیست رو با جنایاتشان زشت کردند.نازی ها وکمونیست ها ملت لهستان رو بیچاره کردند .هم نازیسم هم کمونیسم جنایتکارند اما امپراتوری نیکلای دوم پاک ترین رژیم بود. نقل قول: عزیزم همین عقاید شما نازی ها هستن که این همه جوک پشت سر ترک و لر و آبادانی و کرد و قزوینیو رشتی در میکنیداینها کار انگلیسی های خبیث است که اختلاف نژادی بینمون انداختن.الآن هم اختلاف بین ماها تقصیر غرب است واونها خوش حال دارند از همین اختلاف ما می خندن RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ps3000 - 11-04-2012 نقل قول: شما ها اگه باور نداشتید وقتی گفتن 6 میلیون نفر رو کشتید چرا قبول کردید و تا سال 2000 به یهودیا غرامت میدادیدبه همون دليل كه جمعيت يهودي ها قبل از جنگ 5/5 ميليون بوده و بعد از جنگ جمعيتش نزديكه به 6 ميليون رسيده! اين چيزها شبيه جوك هست! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ملوسک - 11-04-2012 پس چرا به این یهودی های کثیف غرامت میدادید؟ |