انجمن های تخصصی  فلش خور
اگر شما مزاحم تلفنی داشته باشيد چيكار ميكنيد ؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اگر شما مزاحم تلفنی داشته باشيد چيكار ميكنيد ؟؟ (/showthread.php?tid=987)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - ZUSE - 06-03-2012

باهاش اول اس ام اس بازی میکنم یه 20 تومن ازش شارز میکشم
بعد شمارشو میدم به همکلاسیهام میگم که اونا حالا تن تن بهش بزنگن

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - Ali MuSiC - 06-03-2012

(06-03-2012، 18:52)ZUSE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهاش اول اس ام اس بازی میکنم یه 20 تومن ازش شارز میکشم
بعد شمارشو میدم به همکلاسیهام میگم که اونا حالا تن تن بهش بزنگن

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - hossein. - 07-03-2012

ایرانسل قابل شکایت نیست و هیچ کاری نمیشه به کسایی که ایرانسل دارن کرد.اولا فحش میدادم اما مثل فرید زنگ میزنم میگم شما زنگ زدید چیکار داشتید؟اگه چرت و پرت گفت کارم به کارش نیست بزار شارژش تموم بشه

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - frozen✘girl - 13-03-2012

من تابستون یک عالمه مزاحم داشتم همشون هم بچه مازندران بودن اخه یه خری شمارمو پخش کرده بود انقدر پسرهای باحالی بودن زنگ میزدن من فقط میخندیدم از پسرا تهران خیلی بهتر بودن من بهشون فحش دادم فایده نکرد اخر خطمو یک ماه خاموش کردم البته بعد تابستون چون سرگرمی خوبی بودن فکر کنم پسر های مازندران منو با اون اسم الکیم بشناسنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - wushu - 13-03-2012

من زنگ مینزم به رفیقام با یه شماره دیگه صدا دختر در میارم استعدادم خیلی خوبه تو صدا دختر در اوردن زنگ مینزم بهشون ازشون شارژ 5 تومنی میگیرم بعد خودمو معرفی میکنم بعد که سوختن بای میدم TongueBig Grin

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - ...Sara SHZ... - 13-03-2012

پسرا تا باهاشون دوست نشی نبینیشون که ش نمیخرن عجب دوستایی داری!!!!!

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - ps3000 - 13-03-2012

(13-03-2012، 17:07)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلا خنگ زيادهBig GrinBig Grin
واي يكي از دوستام 30 تومن با تقليد صدا از يه نفر گرفته بودBig GrinBig Grin
اينقدر خنديديمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - ...Sara SHZ... - 13-03-2012

(13-03-2012، 17:11)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2012، 17:07)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلا خنگ زيادهBig GrinBig Grin
واي يكي از دوستام 30 تومن با تقليد صدا از يه نفر گرفته بودBig GrinBig Grin
اينقدر خنديديمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

30 توووووومن؟؟؟؟؟؟؟؟خداااااا!!!!!!دوستایه من که هر وقت میخوان ش از پسره بگیرن پسره تا باهاشون قرار نذاره نبینتشون دو ماه با هم نباشن نمیگیرن

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - rval - 13-03-2012

جوابشو نمیدم ولی اگر سمج شد کاری میکنم که دیگه هوای چنین کاری به سرش نزنه /چون من یه داداش دارم که تقلید صدا میکنه اگه پسر باشه میگم صدای دختر دربیاره وحسابی سره کارش بذاره صداش رو هم ضبط میکنیم بعدبهش میخندیم اگه د..باشه که اصلاًجوابشو نمیدم به دلایلی....

RE: اگر شما مزاحم تلفني داشته باشيد چيكار ميكنيد؟ - .ali. - 13-03-2012

دوستای منم زیاد ادمو سرکار میذارن
ش دختره گرفته بود با هم قرار گذاشته بودم جلو خودم دوباره بهش پیامک زدم اون قدر اون جا بمون که زیر پات علف سبز شه Big GrinBig GrinBig Grin