انجمن های تخصصی  فلش خور
انتقادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: انتقادات (/showthread.php?tid=129)

RE: انتقادات - poya - 10-03-2014

(10-03-2014، 17:34)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2014، 17:09)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم مدیر ها پیام خصوصیشون بستس؟

در حال حاضر بازه ولی اون چند روز بسته بود..!

به هر حال ممنونSmile
عزیز شاید صندوق پیامشون پر بود!

RE: انتقادات - # αпGεʟ - 10-03-2014

چراوقتی چندروزنمیای ازستاره هات یکی کم میشه؟

(24-01-2014، 20:47)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ببخشید میشه برای پ خ دادن اونی که میاد میگه باید ارسالی هاتون زیاد باشه رو بردارین؟HuhHuh
بنظرم خوب نیس و ارزشی نداره290290
منم از این طرح متنفرم . مثه شما ..

ولی خوبه ! این طرح جلوگیری از دسترسی هر شخص به سیستم پیام خصوصی میکنه !

اگه دنبالش هستی ، ارسال کن تا بشی 21 :|
قانونه دیگه منم بدم میاد!

RE: انتقادات - poya - 11-03-2014

نقل قول:
چراوقتی چندروزنمیای ازستاره هات یکی کم میشه؟
اصلا ربطی به یک روز نداره!
مدیر ها ارسال هایی که اسپم دادید رو پاک میکنن و وقتی ارسالاتون کم شد ستارتون هم کم میشه!

RE: انتقادات - KᏙ¥றᏙƝ - 11-03-2014

من ی سوال دارم.....من حدودسه ماهه ک شرایط نویسندگی تو نظامی رو دارم ولی نویسنده نمیشم در حالی ک اونجا فقط ی مدیر داره و اونم ک اصن سر نمی زنه و پر از اسپمهههه....برای چی من نویسنده نمیشم¿؟؟؟؟؟

RE: انتقادات - poya - 12-03-2014

(11-03-2014، 22:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی سوال دارم.....من حدودسه ماهه ک شرایط نویسندگی تو نظامی رو دارم ولی نویسنده نمیشم در حالی ک اونجا فقط ی مدیر داره و اونم ک اصن سر نمی زنه و پر از اسپمهههه....برای چی من نویسنده نمیشم¿؟؟؟؟؟
ما نمیتونیم هر روز بررسی کنیم که کجا نویسنده میخواد و کی باید نویسنده بشه!یه وقتی که سر مدیرا خالی باشه همه مدیر ها با هم بررسی میکنیم!

RE: انتقادات - KᏙ¥றᏙƝ - 12-03-2014

میشه بپرسم معمولاچ موقع هایی بررسی میشه؟؟؟؟

RE: انتقادات - poya - 12-03-2014

(12-03-2014، 17:15)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بپرسم معمولاچ موقع هایی بررسی میشه؟؟؟؟
زمان خیلی دقیقی نداره!

RE: انتقادات - ♥bahar♥ - 12-03-2014

شکلک هارا بیشتر کنید
امکانات رو هم همینطور

RE: انتقادات - KᏙ¥றᏙƝ - 12-03-2014

شکلک ها خوبه و بیشترکاربرها موافقن....یک دلیل دیگه هم اینه ک باعث سنگین شدن انجمن می شود....

RE: انتقادات - ♥CRAZY G!RL♥ - 13-03-2014

خواهشن قالب انجمن رو تغییر بدید.

میشه بگید کی می خواید نویسنده هارو بررسی کنید؟؟از بس درخواست دادم پوکیدم