انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ (/showthread.php?tid=280009)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 23-03-2020

چقدر قدیمی اومده انجمن

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - لــــــــــⓘلی - 23-03-2020

(23-03-2020، 0:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:43)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن کسایی ک گروه خونی O دارن
کمتر کرونا میگیرن
ما ک A هستیم Undecided
کی O عه؟؟؟؟

من

خب خداروشکر Heart
اون فرد هم O هست
کاش ی چیز دیگه بود میمرد راحت میشدم
دق مرگم کرد Sad

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - Ɗєя_Mσηɗ - 23-03-2020

(23-03-2020، 0:49)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:39)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:34)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربــــــون جآنم گفتنــــــــآت
خــــــوبــی؟ چهـ خبـــرآ؟؟

خدانکنه گلم
اره خوبم
تو خوبی؟
هیچ...خبری نیست...
تو چخبر؟
Heart
منم خوبم
هیچی میگذره Wink
خداروشکر عزیز دل
میگم من فردا نیستم عصر
شب اینطورا هستم Big Grin

خبریه شیطوون؟؟؟

(23-03-2020، 0:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:49)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:39)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:38)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه گلم
اره خوبم
تو خوبی؟
هیچ...خبری نیست...
تو چخبر؟
Heart
منم خوبم
هیچی میگذره Wink
خداروشکر عزیز دل
میگم من فردا نیستم عصر
شب اینطورا هستم Big Grin

خبریه شیطوون؟؟؟

ن بابا
میریم باغ مامان بزرگم
صبح زود! Undecided Sad

دیگه زیر هر پست نوشتید تکراری سریع نبرید تو زباله دان! @محمّد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=280200

(23-03-2020، 0:50)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:48)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:43)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر کرونا میگیرن
ما ک A هستیم Undecided
کی O عه؟؟؟؟

من

خب خداروشکر Heart
اون فرد هم O هست
دق مرگم کرد Sad
خخخخخخخخخ دلت ازش پره هااا

@"S-T-I-N"
حیف شد ک
باش پس ی کاری کن قشنگ بهت خوش بگذره:-P

(23-03-2020، 0:53)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:50)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر کرونا میگیرن
ما ک A هستیم Undecided
کی O عه؟؟؟؟

من

خب خداروشکر Heart
اون فرد هم O هست
دق مرگم کرد Sad

تا دلت بخواد
تو نمیدونی چیکار کرده که اخه! Undecided Sad

(23-03-2020، 0:53)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر کرونا میگیرن
ما ک A هستیم Undecided
کی O عه؟؟؟؟

من

خب خداروشکر Heart
اون فرد هم O هست
دق مرگم کرد Sad

@S-T-I-N"
حیف شد ک
باش پس ی کاری کن قشنگ بهت خوش بگذره:-P

تا اون هست ب من خوش نمیگذره
مایه ابرو ریزیمه Exclamation

پضعیت مدیرا وقتی مدیرا میگن منتظر تغییرات بزرگ باشید.....

ولی حاج صابر باهاشون این کارو میکنه....

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/y014864_.mp4

ممد فیض ببر......

(23-03-2020، 0:55)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر کرونا میگیرن
ما ک A هستیم Undecided
کی O عه؟؟؟؟

من

خب خداروشکر Heart
اون فرد هم O هست
دق مرگم کرد Sad

تا دلت بخواد
تو نمیدونی چیکار کرده که اخه! Undecided Sad

خخخخخخ اجی اروم باش
مگه بازم کاری کرده؟
حالا مافوقش ی چیزی گفته دیگ ب دل نگیر

(23-03-2020، 0:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 0:55)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من

خب خداروشکر Heart
اون فرد هم O هست
دق مرگم کرد Sad

تا دلت بخواد
تو نمیدونی چیکار کرده که اخه! Undecided  Sad

خخخخخخ اجی اروم باش
مگه بازم کاری کرده؟