انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=83448)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-01-2014

(26-01-2014، 19:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیر قهوه ! Big Grin[/b]

با مـن بـودی !؟ |:

کلمـات جـدید دیگه از این به بعـد |: ===> شیر پسته |: خاک به سرم چه حرف زشتی گفتم |:

برای فهم این کلمه باید دکمه منحرف شید رو فشار دهید Angel

(26-01-2014، 19:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم سپاس بده ! Big Grin
بهم آقآ نگو !
شیرموز ! Big Grin

استغفرالله|:

یا من واقعا منحرف داغونم یا تو واقعا از این گفتت منظور داشتی|:

منظور بدی داریم |: !

خـآک بـه سـرم بـرو از خـدآ بترس|:

یه بـآر یه پسره بهم گفت بـریم شیرموز بخوریم منم متوجه منظورش نشدم گفتم ایییش

بعد که اندکــی تفکر کردم فهمیدم منظورش چیه به این نتیجه رسیدم که باید بیشتر بـآرش میکردم-__-
|: فاطمه :|

کی بهت گفت!؟

تو نمیتونستی بهم بگی؟! |:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 26-01-2014

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

2)من شیر قهوه دوس دارم رسول^_^

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Adl!g+ - 26-01-2014

باز باران با ترانه
با قهر های فراوان

همراهی کنید

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-01-2014

(26-01-2014، 19:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

فک کنم نگرفت منظورم چی بود ! Big Grin

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-01-2014

(26-01-2014، 19:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

خاک توسرم O_o

(26-01-2014، 19:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

بلـی معلـومه |: !!

اون که مثل تو منحرف نی |: بچه خوبیه !! مخش پاکه . .صافه Angel

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 26-01-2014

چرا
گرفتم!
محض اطلاع گفتم
شیرخرماBig Grin

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 26-01-2014

(26-01-2014، 19:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـآک بـه سـرم بـرو از خـدآ بترس|:

یه بـآر یه پسره بهم گفت بـریم شیرموز بخوریم منم متوجه منظورش نشدم گفتم ایییش

بعد که اندکــی تفکر کردم فهمیدم منظورش چیه به این نتیجه رسیدم که باید بیشتر بـآرش میکردم-__-
|: فاطمه :|

کی بهت گفت!؟

تو نمیتونستی بهم بگی؟! |:
[/quote]

یـه پـسـره از همین گـلـه گوسفـندای جلوی مدرسمون بهم گـفـت

اسمش یـآشـآره

الـبـته تو پـارک که دیدمش بهم گفت

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-01-2014

(26-01-2014، 19:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

خاک توسرم O_o

(26-01-2014، 19:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

بلـی معلـومه |: !!

اون که مثل تو منحرف نی |: بچه خوبیه !! مخش پاکه . .صافه Angel

شیرنی خامه ای ! Big Grin

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 26-01-2014

1)مغسی ایسان و فاطی^_^

وای مهراوه نگو خواهش میکنم

استغفرالله|:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Adl!g+ - 26-01-2014

حوصلم سر رفتاااا
عهی شیر شیر میکنین