انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 28-02-2026

(28-02-2026، 21:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 21:38)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نباشی
بد نیستم
شمال چطوره؟
شلوغه؟
اونجا صدا نمیاد؟

لاهیجانم الان
خلوته فعلا 
فقط اوضاع پمپ بنزین ها خرابه 
نه امن و امان
خداروشکر
اینجا صبح دایی من رفته بود بازار ۹ اومده برگرده ۱۲ هروی بود نرسیده بود
پمپ بنزینا رو منم شنیدم شلوغه
مدرسو نشون میداد کیپ کیپ
همه سوپرمارکتا هم جارد کردن و نون هم صفش طولانیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 28-02-2026

(28-02-2026، 21:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 21:37)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا هم یک ساعت پیش صدای پدافند میومد ولی الان صدایی نیست
تهران که نیستی؟
ما فعلا تهرانیم ولی قبل طلوع آفتاب می زنیم بیرون

ماهم جمع و جور کردیم ولی خیلی دلم به رفتن نیست نمی‌دونم چرا
ولی یکم قوت قلب گرفتم که شماها هم رفتین/می‌خواین برین...

پاشو بیا حرف نزننن ):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 28-02-2026

(28-02-2026، 21:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 21:38)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا خودشون یه خبراییو میدادن
الان حتی نمیگن کجارو زدن
دقیقا
فقط میگن زدیم

اینا میگن همه جارو داریم میزنیم
بعد من به رفیقام تو شهرای مختلف زنگ میزنم از پشت گوشی صدا انفجار میاد (((:

مجبوریم فقط وایسیم ببینیم چی میشه):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 28-02-2026

(28-02-2026، 21:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 21:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاشو بیا حرف نزننن ):

چشممم ۳>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 28-02-2026

tytjyfj

(28-02-2026، 21:37)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا هم یک ساعت پیش صدای پدافند میومد ولی الان صدایی نیست
تهران که نیستی؟
ما فعلا تهرانیم ولی قبل طلوع آفتاب می زنیم بیرون

منم دلم نمیخواد برم ولی مجبوریم کار دیگه ای نمی تونیم کنیم برام از وزارت کشور اس اومد تهرانو تخلیه کنید

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 28-02-2026

بوی یه جنگ خیلی بزرگ میاد

ای کاش به پیشنهادات پیج های اینستاگرامی گوش میکردم و به اندازه ۳ ماه غذا و دارو ذخیره میکردم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 28-02-2026

ولی از وقتی جنگ شد استرسم کمتر شد
چراش هم مشخصه دیگه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 28-02-2026

(28-02-2026، 21:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس اینم یادبگیر

گرفته = بَیته
اینم خوبه
مرسی پس 
(28-02-2026، 21:33)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما اصطلاحا میگیم موسی رو وا بونه ((: ازم نپرس یعنی چی خودت بفهم

بعدا یه دوره فشرده باید آموزش بدی بهم اینا رو لازم میشه حاجی  Telegh_01

(28-02-2026، 21:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی یه جنگ خیلی بزرگ میاد

ای کاش به پیشنهادات پیج های اینستاگرامی گوش میکردم و به اندازه ۳ ماه غذا و دارو ذخیره میکردم

شمال توسط تهرانیا فتح خواهد شد D: