انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Łost Đλtλ - 11-09-2013

(11-09-2013، 0:12)  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اخه من الان بهت چی بگم ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 101
نه چی بگم واقعن !!!!  
پوففففففف:|
هیچی نگو. فقط بشنو و فاز ببرBig Grin
دریاچه ی وازگانمان خشکید هه!Dodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ÐeaÐ GiЯl - 11-09-2013

فـری اولـا شهـریور درخـواست دادم ..

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Łost Đλtλ - 11-09-2013

(11-09-2013، 0:14)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:11)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سولماز کجا دررفتی 
بیا شفاف سازی کنDodgy
واااااااااااااااااااااااااااااا ی بچه ها تو رو خدا به من نگید سولماز من سلماز هستم.....

چی رو شفاف سازی کنم؟؟؟؟
باشه سلماز 
این که من گنگ حرف میزنم Huh

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: فـری اولـا شهـریور درخـواست دادم ..

تازه یادم اومد. ببین. دوباره درخواست بده. اون باز شمار تاپیکات توی ادبیات زیاد نبود. تاپیک و پست توی ادبیات بذار تا توجیه پذیر باشه نویسنده شدن در اون جا.

خوب منم دیگه برم بچه ها . بدرود

(11-09-2013، 0:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: واااااااااااااااااااااااااااااا ی بچه ها تو رو خدا به من نگید سولماز من سلماز هستم.....
تو هنوز نمی دونی این ستاره بی سواده؟!
من میک چیز میدانم وان هم این است که هیچ نمیدانم Sleepy
ستاره ی بزرگ !
من بیسوادم بیسوادم
مشکلی هست؟!Dodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - "SoLmAz RaD" - 11-09-2013

(11-09-2013، 0:20)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:14)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:11)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سولماز کجا دررفتی 
بیا شفاف سازی کنDodgy
واااااااااااااااااااااااااااااا ی بچه ها تو رو خدا به من نگید سولماز من سلماز هستم.....

چی رو شفاف سازی کنم؟؟؟؟
باشه سلماز 
این که من گنگ حرف میزنم Huh
همه شاهد مگه نه؟؟؟؟

(11-09-2013، 0:24)solmaz rad  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد مگه نه؟؟؟؟
جالبه Idea

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - "SoLmAz RaD" - 11-09-2013

(11-09-2013، 0:28)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:24)solmaz rad  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد مگه نه؟؟؟؟
جالبه Idea
چی؟؟؟

(11-09-2013، 0:40)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:28)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه شاهد مگه نه؟؟؟؟
جالبه Idea
چی؟؟؟
هیچیExclamation
اولین باریکه یکی میگه گنگ حرف میزنم  تعجب کردم همین Sleepy

خلوت شد دوباره .....
میگم این فلشی با هم تلپاتی دارن میگید نه!!!
بیا فقط ما بو میدیم.....

ما رفتیم... شبتون خوش دوستان....