انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ (/showthread.php?tid=280343)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - لــــــــــⓘلی - 25-03-2020

من ا ومدم پیاماش نبود Undecided

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-03-2020

(25-03-2020، 23:17)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ای کاش منم بودم !
حیف...

منم گفتم حیف نبودی
اخه من قاطی کردنه تورو دیدم

خخخخ
عه یعنی اونقد ناجور عصبانی میشم؟!!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Sirvan10_a - 25-03-2020

(25-03-2020، 23:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همیشه دیر میای برای سنتن خوب نبود تازه 14 سالو 6 روزته

(25-03-2020، 23:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:17)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ای کاش منم بودم !
حیف...

منم گفتم حیف نبودی

خخخخ

خشمه اژده ها
از به شما نصیحت دعوای لفظی مهسا
دعوای فیزیکی من

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - م‍حمّد - 25-03-2020

(25-03-2020، 23:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من نبودم دعوا کردین؟

بله رفیق تون اومدن اقا مرهام به منو ستایشو شقایق فوشه خانواده می دادن

ببخشید رفیق نت اونی که مزاحمت شده بود پرهام

راستی کلی هم به مدیرا فش داد
هرچی به این مدیرا بگن کم گفتن.
وایسا ببینم منم مدیرم Telegh_59
چی گفت حالا؟ کجا گفت؟

سیروان مراقب حرف زدنت باش
حق نداری با ستین اونجوری حرف بزنی!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - لــــــــــⓘلی - 25-03-2020

(25-03-2020، 23:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:18)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همیشه دیر میای برای سنتن خوب نبود تازه 14 سالو 6 روزته

(25-03-2020، 23:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ای کاش منم بودم !
حیف...

منم گفتم حیف نبودی

خخخخ

خشمه اژده ها
از به شما نصیحت دعوای لفظی مهسا
دعوای فیزیکی من

نگران نباش من 6 سال بزرگتر از سنم میفهمم
بعدشم موضوعات خانوادگی بود باید شرکت میکردم
ملیکا ک بود . خوبه از من کوچیکتره ها Undecided

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Sirvan10_a - 25-03-2020

(25-03-2020، 23:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:12)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 23:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من نبودم دعوا کردین؟

چی گفت حالا؟ کجا گفت؟

همینجا گفت کی منو انداخته بیرون گفتیم مدبرا گفت مدیرا غلط کردن بعد منو ستایش از شما دفاع کردیم به ما فش اجداد دا و...

اولین حرفشم این بود کدوم خری منو انداخته بیرون
ولی انسافا خیلی حال کردم یرگرمی خوبی بود یکم فش دادم

(25-03-2020، 23:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان مراقب حرف زدنت باش
حق نداری با ستین اونجوری حرف بزنی!

چشممممممممممممممم

ستین معذرت وخه دیر اومدی دیگه من چیکار کنم

اخه ماشالا ملیکا 8 برابر سنش میفهمه
اگه این دفع دعوا شد میگم وایستین سستینم بید چشم

ببخشید

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - *Aɴѕel* - 25-03-2020

(25-03-2020، 23:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من نبودم دعوا کردین؟

چی گفت حالا؟ کجا گفت؟
بگم واقعا گفن مدیرا

پوزش Telegh_49

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - م‍حمّد - 25-03-2020

اره اون نقل قولایی رو که از پرهام گرفته بودید رو تونستم ببینم :-|
مابقی رو چون پاکسازی اسمپر زدن کامل حذف شده.
هعیی یبار نبودیما !!

اه حوصلم سر رفت !