انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 30-01-2021

(30-01-2021، 19:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 19:53)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
چیطوری؟؟
به خوبی تو : )
من که خوب نیستم گلم...
اما برای گند نزن به حالت خوب شدم
الان مثلا خوبم Telegh_59

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 30-01-2021

(30-01-2021، 19:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"

پیج اینستاگرامت از پهنا تو حلقم |:
چطور؟
(30-01-2021، 19:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 19:43)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا چیکارش کردی ؟.-.

البته تبلت دار شدم ن گوشی
انقد کار کردم سوخت/:

نخیرم چون لنوا به درد سگ هم نمیخوره

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=293309
این  پسر منو کشته*-*
وذ ئقت دعغق تغقئطفعوعتفو

(30-01-2021، 19:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی که از تگ شدن در امانه منم :^
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

BANG

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 30-01-2021

(30-01-2021، 19:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 19:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خوبی تو : )
من که خوب نیستم گلم...
اما برای گند نزن به حالت خوب شدم
الان مثلا خوبم Telegh_01

همه وقتی حوصلشون سر میره , فاز غم میگیرن

بزن بیرون ازین فکرا

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

اگه این ارسالو سپاس ندید فردا به طور فجیهی کشته میشوید حالا خود دانیدTelegh_46Telegh_01
@SABER
@"ѕєнυη"
@Đęąđ.ğïřł
@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
@ραтяιcια
@"|-ANDROID-|"
@"Mahdi 1381"
@دلارام1383
@"Moяѕє"
@"ctrl+w"

@ƁяιƖƖιαηт
@"mobina15"
@"BTS.ARMY"
@"ѕσℓιηα"

@ჩяσOσкєη ժяєαм

@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"

@*Aɴѕel*

@"*Aɴѕιl*"
@"ℓα∂у тαιℓσя"
@Berserk

@"Rasha_rap"
@"Iam_RIHAM"

@sclvrFox

@"♡Араш R♡"
@"leιтo"

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
@ÆMÆշЇÑζ
@"وحید.a"
@"мσнα∂єѕєн"
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
@"Musalick"
@"صباnafas"
@"Baranis"
@"beautiful gril"
@"AVA_MADI*"

(30-01-2021، 19:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 19:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"

پیج اینستاگرامت از پهنا تو حلقم |:
چطور؟
(30-01-2021، 19:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته تبلت دار شدم ن گوشی
انقد کار کردم سوخت/:

نخیرم چون لنوا به درد سگ هم نمیخوره
داداش آیفونم به درد سگنمیخوره چی میگی؟ Telegh_01
سگ گوشی میخواد چیکار آخه مرد حسابی Telegh_59

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 30-01-2021

(30-01-2021، 19:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این ارسالو سپاس ندید فردا به طور فجیهی کشته میشوید حالا خود دانیدTelegh_46Telegh_01
@SABER
@"ѕєнυη"
@Đęąđ.ğïřł
@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
@ραтяιcια
@"|-ANDROID-|"
@"Mahdi 1381"
@دلارام1383
@"Moяѕє"
@"ctrl+w"

@ƁяιƖƖιαηт
@"mobina15"
@"BTS.ARMY"
@"ѕσℓιηα"

@ჩяσOσкєη ժяєαм

@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"

@*Aɴѕel*

@"*Aɴѕιl*"
@"ℓα∂у тαιℓσя"
@Berserk

@"Rasha_rap"
@"Iam_RIHAM"

@sclvrFox

@"♡Араш R♡"
@"leιтo"

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
@ÆMÆշЇÑζ
@"وحید.a"
@"мσнα∂єѕєн"
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
@"Musalick"
@"صباnafas"
@"Baranis"
@"beautiful gril"
@"AVA_MADI*"
روش جالبیه ,

از کجا یاد میگیرین اینارو ؟
به مام یاد بدین بمولا

(30-01-2021، 19:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 19:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی که از تگ شدن در امانه منم :^
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

BANG

(30-01-2021، 19:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

بالاخره دو نفر منو تگ کردنTelegh_20