انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ (/showthread.php?tid=298476)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - Mohlek - 25-12-2021

(25-12-2021، 0:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 23:57)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادته ؟ :v
به نام خدا ۱۶ رو تموم کردیم داخل ۱۷ ایم

اره ، نخریدی قیمتش بیشتر شده v:

میخواستم چیزی بگم که خودم زیر سوال میرفتم بیخیالش شدم :v
ای بابا ای بابا
این دلار لعنتیم که روز به روز میره بالا v:

تو ناشناسم بنویس
قول میدم نفهمم تو فرستادی v:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-12-2021

(24-12-2021، 23:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 23:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای بزنی؟ :>

اره :]

دلت میاد؟ ):

(25-12-2021، 0:01)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 23:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا و خوبی کن
هعی
اینم از آخر عاقبت پاکدامنی و عفاف و انجام رسم بندگی در مسیر قرب الهی ...

پاکدامنی به روایت تصویر :

(24-12-2021، 23:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه با ماسک چیزی نمیبینه پیشنهاد میکنم سمتش نری

پست بالایی پیامت کاملا گویاست نیازی به اینا نداره. Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - shghyegh - 25-12-2021

(24-12-2021، 23:43)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 21:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه ب هر حال هر کی زود تر یکی برا خودش جور کنه بعد دوستای اونو برا ما جور کنه Cool  Telegh_01

چند سالته

۱۹ با اجازتون :ngh:

(25-12-2021، 0:00)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 23:35)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندارم دیگه ...
هعی ...
ن بسته ام به کس دل ن کسته بس ده من بل

حداقل بذار یه ماه از قبلی بگذره
باز من یه چیزی بگم درسته تو نباید بگی

اولا یک ماه نه و یه ساعت
دوما اینکه همینم خیلیه ):

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - امیر‌حسین - 25-12-2021

(25-12-2021، 0:02)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2021، 0:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ، نخریدی قیمتش بیشتر شده v:

میخواستم چیزی بگم که خودم زیر سوال میرفتم بیخیالش شدم :v
ای بابا ای بابا

تو ناشناسم بنویس

نه ولش v:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - TinaMk - 25-12-2021

(25-12-2021، 0:03)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2021، 0:00)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل بذار یه ماه از قبلی بگذره
باز من یه چیزی بگم درسته تو نباید بگی

اولا یک ماه نه و یه ساعت

پس اون همه دوست دارم و عاشقتم ک میگفتی بهش چی؟؟

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-12-2021

(24-12-2021، 23:59)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 23:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیست. تو اوج نا امید شدنتم حقایقو میکوبم تو فرق سرت Telegh_01
چشای تو چپه *چاقو*
اونی که سه نفر دستاااان دار تو پروندشه بنظرم بهتره سکوت کنه 4fvf
چاقوتو نگهدار باش سیب زمینی پوست بکن v:

اون داستان بررسی کردن اسما بود فقط بیشعور )):
وگرنه سابقه من توش سگ پر نمیزنه ):
تا وقتی پوست تو هست سیب زمینی چرا ؟ 14k

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴ - امیر‌حسین - 25-12-2021

(25-12-2021، 0:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2021، 23:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره :]

دلت میاد؟ ):
صد در صد

(25-12-2021، 0:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2021، 0:02)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا ای بابا

تو ناشناسم بنویس

نه ولش v:
ببین چی بوده که ننوشتی ...
فکرش کمرمو شکست دا
(25-12-2021، 0:04)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2021، 0:03)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا یک ماه نه و یه ساعت

پس اون همه دوست دارم و عاشقتم ک میگفتی بهش چی؟؟

ب چن نفر دیگه هم میگم دیگه
خوبه اینجوری