انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - بهره - 27-05-2017

(27-05-2017، 13:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:52)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش درمورده خوندن گفتی جات خالی  امروز دوساعتو نیم خوابیدم فقط بقیش پادرس بودم  رفتم تاکسی بگیرم سوار ماشین بشم کلم خورد به سقف ماشین یارو فکر کرد چیزی زدم فانوسا 25r30

ناموسا چي زدي؟؟  : )

ماه رمضون رو بيخيال زدن بشو..زشته  :4chs:

عجب

حاجی جون کافر همه رابه کیش خود پندارد Wink

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 27-05-2017

(27-05-2017، 13:54)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:52)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:50)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرجع تقلیدمون کیه عایا؟؟ والا مرجع تقلید ما که میگه حلام است :|
اونا صلاحیت مرجع تقلیدی ندارن :|
من میگم حلاله kaffe2

من هنوز چیزیو از مرجع تقلیدم تقلید نکردم :| میشه مرجع تقلیدم تو بشی ؟؟ .__.

بزار کتابشو منتشر کنه بعدbathtime

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Maryam Farrokhy - 27-05-2017

دری رساله نوشتی ؟؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 27-05-2017

(27-05-2017، 13:51)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:46)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:39)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعععععععععییییییی خدااا :|
عاخه هدفشون از اینکه سوالای سخت طرح میکنن چیه؟؟؟ از کجا در میارن این سوالارو :|
بگم ? :|
+
حاجاقا چیه ? میخواستم زشت نباشه وسط بحثتون يهويي بیام :/

اگه میدونی بگو خواهشا ما بریم مطالعه کنیم :|
نميگم زشته :/

مسئول نمره نگرفتن من تویی پس :| نمیزاری مطالعه کنم :|
هدف اینا ب مطالعه نیاز نداره ابله :/
حیف ک ریا میشه وگرنه ميگفتم :|||

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 27-05-2017

(27-05-2017، 13:53)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:47)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 12:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 12:34)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کلا به سحری اعتقادی ندارم 
داشتم.سریال میدیدم
:|
دقيقا تو خونه چيكا ميكني شيوا؟؟!!

يكم كمك مامانت كن خوب محض رضا خدا  ://

دقیقا فرمانروایی خودم رو دارم 
کسی به اتاقم رفت و امد نداره درهنگامی ک بعد از چند روز گرسنه باشم بیرون میرم و اینکه درس میخونم بسیار بسیار 
: )

شيوايي خسته نميشي اينقد درس ميخوني؟؟خدايي من بيشتر از 3 ساعت بشه سرم درد ميگيره...

نه من دوست دارم درس خوندن رو مخصوصا وقتی بکارم میاد و وقتی میدونم میشه کسیو نجات داد 
نمیدونی چقدر وحشتناکه اگه کاریو بهت بسپرن و بخاطر اطلاعات پایین ندونی چکار کنی 
مسوولیت دارم و باید بتونم درست انجامش بدم
آره..اين جور موارد بايد از دل و چون خوند..

آره خيلي سخته..مخصوصا اينك سرجون آدما درميون باشه..!!

كار چوب ما هم همنطوريه..وقتايي كه يه كار مهم رو بهت بسپارن ولي سر بي اطلاعاي از خواص فيزيكي چوب به فناش بدي...

همه ما بهت افتخار ميكنيم ⌒.⌒

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Maryam Farrokhy - 27-05-2017

(27-05-2017، 13:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:51)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:46)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2017، 13:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگم ? :|
+
حاجاقا چیه ? میخواستم زشت نباشه وسط بحثتون يهويي بیام :/

اگه میدونی بگو خواهشا ما بریم مطالعه کنیم :|
نميگم زشته :/

مسئول نمره نگرفتن من تویی پس :| نمیزاری مطالعه کنم :|
هدف اینا ب مطالعه نیاز نداره ابله :/
حیف ک ریا میشه وگرنه ميگفتم :|||

توی رسالت بنویس هدفشون چیه :|

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 27-05-2017

نقل قول: آره..اين جور موارد بايد از دل و چون خوند..

آره خيلي سخته..مخصوصا اينك سرجون آدما درميون باشه..!! 

كار چوب ما هم همنطوريه..وقتايي كه يه كار مهم رو بهت بسپارن ولي سر بي اطلاعاي از خواص فيزيكي چوب به فناش بدي...

همه ما بهت افتخار ميكنيم ⌒.⌒
grou

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 27-05-2017

مرجع تقلیدفقط مکی جون Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 27-05-2017

(27-05-2017، 13:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر خوبه چند نفر پایه باشن همدیگرو لایک کنن 
برای من بشخصه انگیزه هست با اینکه هیچ فرقی نداره چقدر باشهkaffe2
منو میگه یاد بگیرید سپاس بدید ._.
:|

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - بهره - 27-05-2017

عسل خواهرم من هم همینطور درگیره درس هستم

کسی هست بگه شعرای به دل و جان نشین سهراب سپهریو چطور حبس کنم؟