انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ (/showthread.php?tid=293213)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:09)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:09)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانی تور چیشد من و صبا گناه داریم بسه چشم انتظاری:^

میگم پول نداریم ژیگر/:

شوخی جالبی نیس._.
شوهرت پولدارع!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _ƇRAƵƳ_ - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:09)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:09)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانی تور چیشد من و صبا گناه داریم بسه چشم انتظاری:^

میگم پول نداریم ژیگر/:
تو خجالت نمیکشی:///

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:09)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!

یدونه عکس از خودم و رفیقم ^:

حاجی قبل این که تو با اینا رفیق بشی منو داوود تیغشون میزدیم Cool

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Mohlek - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:10)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت از چیز چیه ؟ امیدوارم اونی که من فک میکنم نباشه...

تو هم به همونی فکر میکنی که من فکر میکنم؟ Telegh_01

خدایا ما رو به راه راست هدایت کن...
xD

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Волшебник - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:10)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:09)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!

اهل کجا بودی؟

تبریز ولی الان تهرانم برادر...

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ᗩᐯᗩ⁷ - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد ۰-۰ یه کلوم ختم کلوم خلاصه میگم بری با بقیه چت کنی ۰-۰
میخای دیگه با هم شوخی نکنیم تا کسیم ناراحت نشه؟؟ البته من نمیشم
اصن زیادم با هم حرف نمیزنیم چون نمیتونیم با هم بحث نکنیم :/
خوبه ؟ ۰-۰ :/
نه شوخی خوبه :>

ایول ۰-۰ Big Grin
تف به نت ضعیف ۰-۰ :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _sehun_ - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:11)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم پول نداریم ژیگر/:

شوخی جالبی نیس._.
شوهرت پولدارع!

همه میدونن سهون از اکسو خیلی وقته اخراج شده و سهون چند ماهه تو ایرانه و رفتگره/:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 28-01-2021

!!

یا ابرفض:|||

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 28-01-2021

!!

واو چه زیبا :>
دان کردم... حلاله؟؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - ÆMÆշЇÑζ - 28-01-2021

(28-01-2021، 22:04)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره از شغلت داد میزنه
جونز
پس قرار عوض شد
قرارمون جلو پالادیوم
ماشینم ندار ماشین بیاری ^_^

ماشین میخوای چکار ترافیک و درد سر و این احوالات
پیاده روی کن لاغر میشی :/
پالادیوم خوش اشتها هم هسیا:/
I have six pac

)):
 رستوران مایا تو زعفرانیه
اونجا بریم پس .. هعی