انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=126896)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - S R U H - 28-06-2014

عجب چُرت مرغوبی بود ... !!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - *نیوشا*14 - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:53)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی~~~>شوهرت کیه؟¿:|
شوهرم ؟! ._.

یه پسره اس ! ._.

جان من._.
من فکر کردم ی دختره اس:|
خو بگو دیگه الان داری مامانتو میپیچونی؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*
من طاقت این لحظاتُ ندارمـ +__+

آب قند بیاریـد @_@

چ بی مقدمه خاک بر سرت :||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*

:|
|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*

آب قند بیاریـد @_@

قبول کن-_-

طرف مدیره..:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - ღSηow Princessღ - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیانت بده یا نه ؟!

خودتم تو پ.خ گفتی داری خیانت میکنی .. ولی "بیخیال" (!!)

من اونو به شوخی گفتم..!! تو فرزام نبودی...اگه فرزام بود میفهمید منظورِ منو..!

خیانت بـده...خیلــی بـده...برای من در این مورد صحبت نکن...خودت که خوب میدونی من تـآزه خوب شدم...امشب دوباره متلاشی کردی منو...اونی که تو این چن وخ ساخته بودم..!

دوبــآره یادم نیـآر برم دیـوونگـی کنـم....)):

تو الان مشکلت چیه ؟! من که دارم میرم..اینا هم که هسن... تو هم که داری صادقـو..
دیگه دلیلی نباید داشته باشی...برای این رفتار..!Sleepy

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - ρяіηcεss~Αιοηε - 28-06-2014

فاطی شوور کردی من واست کادو چی بیارم؟نسترن واسه تو چی بیارم؟اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید؟!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Mσηѕтєя Gιяℓ - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*

آب قند بیاریـد @_@

ببخشید!
صحنرو از اول میریم *-*
من الان زانو زدم *-*
بعدش یه جعبه ی کوچیک باز میکنم که توش حلقس:|
حالا باهام ازدواج میکنی؟! *-*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطول ؟ دخدرم؟ ._.
جون ؟! (* ..)

(28-06-2014، 0:58)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من._.
من فکر کردم ی دختره اس:|
خو بگو دیگه الان داری مامانتو میپیچونی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(ـ_ـ*)

(28-06-2014، 1:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید!
صحنرو از اول میریم *-*
من الان زانو زدم *-*
بعدش یه جعبه ی کوچیک باز میکنم که توش حلقس:|
حالا باهام ازدواج میکنی؟! *-*
هیممم ._.

اگه ضمانت احمت رو میکنی .. :|

بــلـی ^_^ !

._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 28-06-2014

(28-06-2014، 0:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیانت بده یا نه ؟!

خودتم تو پ.خ گفتی داری خیانت میکنی .. ولی "بیخیال" (!!)

من اونو به شوخی گفتم..!! تو فرزام نبودی...اگه فرزام بود میفهمید منظورِ منو..!

خیانت بـده...خیلــی بـده...برای من در این مورد صحبت نکن...خودت که خوب میدونی من تـآزه خوب شدم...امشب دوباره متلاشی کردی منو...اونی که تو این چن وخ ساخته بودم..!

دوبــآره یادم نیـآر برم دیـوونگـی کنـم....)):

تو الان مشکلت چیه ؟! من که دارم میرم..اینا هم که هسن... تو هم که داری صادقـو..
دیگه دلیلی نباید داشته باشی...برای این رفتار..!Sleepy

چقد شیک و مجلسی ! Angel
مشکل اعتماده .. اعتماد ..

دیه بت اعتماد ندارم ؟
شوخی؟! وری .. لطفن .. همون فرزام میدونه چقد متنفرم از دروغ .. ب من یکی دروغ نگو !