انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - armin van buuren - 08-10-2013

به نظر شما وقت ان نرسید شکل و حالت سایت رو کمی تغییر بدهیم یعنی استایل های مختلفی ایجاد کنید ؟؟؟؟؟؟

این کار باعث می شود تا مهمان احساس جذابیت به این سایت بهش دست بدهد خیلی تاثیر می گذارد 

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 08-10-2013

نقل قول: به نظر شما وقت ان نرسید شکل و حالت سایت رو کمی تغییر بدهیم یعنی استایل های مختلفی ایجاد کنید ؟؟؟؟؟؟

این کار باعث می شود تا مهمان احساس جذابیت به این سایت بهش دست بدهد خیلی تاثیر می گذارد 

این قالب استااندارد و سبکی هست. شاید در اینده این کار انجام شد ولی اکنون پیشنهادات مهم تر و مشکلات مهم تر دیگه ای وجود دارن.

این جور چیز های برای انجمنه به این بزرگی خیلی گرون می تونه تموم بشه  و کلا سخته انجام کار ها.
فعلا که بنر انجمن رو پس از 3 سال اقا صابر با همکاری ایمان جان دگرگون کرد.

RE: پیشنهادات - P e D i - 09-10-2013

اگر میشود یه سیستمی بزارید که بتوان به کسای دیگر اعتبار داد

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

(09-10-2013، 17:44)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر میشود یه سیستمی بزارید که بتوان به کسای دیگر اعتبار داد
این امکان رو در گذشته داشتیم. مشکلات زیادی به همراه داره. از جمله ایجادن چندین نام کاربری به وسیله ی خیلی از کاربرا و درگیری و دعوا.

RE: پیشنهادات - Jack Daniel'ѕ - 11-10-2013

سلام . خسته نباشيد . ميشه يه كاري كنيد ما تو پروفايلمون به غير از آواتار عكس هم بگذاريم . يعني يكي وارد پروفايل ما ميشه ببينه ما چه شكلي هستيم .

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 11-10-2013

(11-10-2013، 12:17)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام . خسته نباشيد . ميشه يه كاري كنيد ما تو پروفايلمون به غير از آواتار عكس هم بگذاريم . يعني يكي وارد پروفايل ما ميشه ببينه ما چه شكلي هستيم .
درود
پیشنهاد خوبیه. باید بررسی کنیم ولی اندیشه نکنم اگرم به این نتیجه برسیم که پلاگین سبکی هست و گذاشتنش هم کار اسونیه به این زودی ها بذاریم چون خیلی پیشنهادات خوب و کار های دیگه هم داریم.

RE: پیشنهادات - Wanton - 12-10-2013

فک کنم من این پلاگین رو توی یکی از پشتیبانی ها قبلا" دیدم ..

اگه تونستم با صابر گفتگو میکنم جور شه (:

RE: پیشنهادات - FurY - 15-10-2013

سلام خسته نباشید
میخواستم بگم اگه بتونید ( حالت من ) رو هم قرار ببدید جالبه
پیشنهادات 105

RE: پیشنهادات - aCrimoniouSs - 15-10-2013

(15-10-2013، 20:28)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خسته نباشید
میخواستم بگم اگه بتونید ( حالت من ) رو هم قرار ببدید جالبه
پیشنهادات 105

دلیلش چیه؟؟؟ لزومی نداره انجمن به اندازه کافی سنگین هست!

RE: پیشنهادات - FARID.SHOMPET - 16-10-2013

(16-10-2013، 16:53)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوانین مدیر شدن خیلی سنگینهUndecided
اینجا تاپیک پیشنهادات هست.

بایدم سنگین باشه. تازه از این من و چند تا از دوستان همین شرایطی هم که هست سبک هست و کمه.