انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - αѕтer - 16-07-2015

(16-07-2015، 15:57)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:53)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:45)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:42)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:38)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه اصالت به اینه که باید این دری وریا محلی رو بشنویم .. موسیقی مقامی :|| ..

ولی حتی برای یکبار هم که شده .. از این بندای معروف .. یک موزیک پخش نکردن .. حتی رادیو آوا ..

گند بزنن به این اصالت
حالا حرص نخور ..

فعلا هستیمـ تا مردم مظلومـ غزه ، یمن ، سوریه زندن ..

هر موقع مردن پخش میکنن D: ..
من یادم نمیاد کسی از این دور و بریا انقدر دری وری بگه :| .. این کیه :||؟
ب حرفات نمیخوره انقد سطحی ب حرفای دیگران نگاه کنیو بگی دری وری !
90 درصد حرفای روزمره دری وریه .. خود منم دری وری میگم .. تو هم میگی .. همه میگن ..

دری وری هم حرف بدی نیست (: ..

به هر حرف نامفهومی میگن دری وری ..
د ن دیگ !

من کاری ب همه ندارمـ ..

ولی اگ از سیاستای ایران با خبری پس باس بفهمی حرفای من دری وری نیستن ..

فقط تو قالب شوخیه ..

بدون اشاره ی مستقیمـ !

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Mᴏsᴇs - 16-07-2015

(16-07-2015، 16:01)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:57)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:53)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:45)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 15:42)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا حرص نخور ..

فعلا هستیمـ تا مردم مظلومـ غزه ، یمن ، سوریه زندن ..

هر موقع مردن پخش میکنن D: ..
90 درصد حرفای روزمره دری وریه .. خود منم دری وری میگم .. تو هم میگی .. همه میگن ..

د ن دیگ !

من کاری ب همه ندارمـ ..

فقط تو قالب شوخیه ..

بدون اشاره ی مستقیمـ !
فقط در قالب شوخی بگو کیی :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - αѕтer - 16-07-2015

(16-07-2015، 16:05)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 16:01)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د ن دیگ !

من کاری ب همه ندارمـ ..

فقط تو قالب شوخیه ..

بدون اشاره ی مستقیمـ !
فقط در قالب شوخی بگو کیی :|

منو نمیشناسی ! ..

پارسال تابستون کمـ و بیش ک گ.آ میومدمـ اسمـ اکثریتو یاد گرفتم !

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - esiesi - 16-07-2015

هـــــــــــــــــــــــــ×ــــــــــی
ی زمانی هر دو هفته یه پیام خصوصی برام میومد 
از اون دو تا ام یکیش لینکِ پستشو فرستاده بود طرف ک لایک کنم 

ولی الان 

یه ساعت رفتم بیرون اومدم 
7 تا پ.خ داشتم

روحانی مچکریم 
ظریف متشکریم

مگ داریم ؟؟؟؟
مگه میشه ؟؟؟؟؟؟

عن این دیالوگ نقی رو درآوردیم 
4fvf

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - | ᴘᴏɪꜱᴏɴ | - 16-07-2015

(16-07-2015، 16:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــــــــــــــ×ــــــــــی
ی زمانی هر دو هفته یه پیام خصوصی برام میومد 
از اون دو تا ام یکیش لینکِ پستشو فرستاده بود طرف ک لایک کنم 

ولی الان 

یه ساعت رفتم بیرون اومدم 
7 تا پ.خ داشتم

روحانی مچکریم 
ظریف متشکریم

مگ داریم ؟؟؟؟
مگه میشه ؟؟؟؟؟؟
(:
Barika Barikala
Migam to ke estedadesho dari
Kho boro bazigar sho

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

سـلـآم .-.

(16-07-2015، 16:31)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم .-.

Slm
._.
Esmet fatemast?

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

(16-07-2015، 16:34)~sarina~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 16:31)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم .-.

Slm
._.
Esmet fatemast?

خوبی ؟!

._.

بله (:‌

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Roxanna - 16-07-2015

سلام ._.

(16-07-2015، 16:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 16:34)~sarina~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم .-.

Slm
._.
Esmet fatemast?

خوبی ؟!

._.

بله (:‌

Ohom.-.

To cheto metori?
(:
+Slm roksana