انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] (/showthread.php?tid=242194)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - CTG - 26-08-2015

هات فرید :|

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 26-08-2015

(26-08-2015، 14:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:42)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یئودذب.نستلذتسذبودبلذبلثقمللذثقتلذقمبلذندلکنالبل

:|

ضایع شدی:>

چیو ضایع شدم ؟ 
این فحشه :|
برا غزل خله -_-
جواب ابلهان خاموشیست  :183:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ×ThundeRBolT× - 26-08-2015

یه بار دیگه تو گ.آ بیام به من محل ندید میرم دیگه نمیاما >__<

چه تهدیدی |:

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-08-2015

(26-08-2015، 14:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:40)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنم عادیم هنو-ـــــــــــــ-*
غزل میخواد سر به نیستم کنه برا عادی بودنم
البت من بی اخطارم:V

با اون برنامه ایکه بهت دادم میتونی تو 4 روز 250 ارسالو ردیف کنی :|
من 20 رو 4 تا رو ترجیح میدم.-.
+
احسان ت نشد تو ضایع شدی فوشم اینجوری نباس بنویسی اخطار دلش میخواد پسره -ــــــــــــــــــــ-*
کرم از درخته
مثلا من مدیرم:V

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - sober - 26-08-2015

(26-08-2015، 14:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin  درود

برو بمـیر ! >_<

جای اینکه بیای با من پ.خ حرف بزنی [ راستش صندوقم داره فُسیل میشه :| ] میری با بقیه حرف میزنی ؟ -_-

یا با من حرف بزن یا به عمو [ شوهرم :| :V ] میگم حسابتو برسه -_- ..
صندوق من همش از بالا پایdن با نسیم پر شده...
+
سلام پارمیدای(^_^)_\
دلت هم بخواد:|
نقد کردن کار خیلی خوبیه

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - esiesi - 26-08-2015

صندوق ما هر روز یه بار پر میشه خالی میشه :>>>>

ازین افراد 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BlAcK SuN
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
AFSORDE
SMoOoOoOoK
×WrOnG TuRn×
❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ
ภครเ๓
❌fearless❌
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

♪Rιнαηηα♪

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ( lιεβ ) - 26-08-2015

(26-08-2015، 14:46)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار دیگه تو گ.آ بیام به من محل ندید میرم دیگه نمیاما >__<

چه تهدیدی |:

امیرخُسینننننن +--(^_^)--+

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ρυяρℓє_ѕку - 26-08-2015

سلام...

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-08-2015

(26-08-2015، 14:47)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin  درود

برو بمـیر ! >_<

جای اینکه بیای با من پ.خ حرف بزنی [ راستش صندوقم داره فُسیل میشه :| ] میری با بقیه حرف میزنی ؟ -_-

یا با من حرف بزن یا به عمو [ شوهرم :| :V ] میگم حسابتو برسه -_- ..
صندوق من همش از بالا پایdن با نسیم پر شده...
+
سلام پارمیدای(^_^)_\
دلت هم بخواد:|
نقد کردن کار خیلی خوبیه
چی نگفتم بد که Sad
اشاره به پیامام کردم فقط Tongue

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - esiesi - 26-08-2015

(26-08-2015، 14:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:42)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یئودذب.نستلذتسذبودبلذبلثقمللذثقتلذقمبلذندلکنالبل

:|

ضایع شدی:>

چیو ضایع شدم ؟ 
این فحشه :|
برا غزل خله -_-
جواب ابلهان خاموشیست  :183:
برقا رو خاموش کردم حله :|
(26-08-2015، 14:47)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 14:40)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنم عادیم هنو-ـــــــــــــ-*
غزل میخواد سر به نیستم کنه برا عادی بودنم
البت من بی اخطارم:V

با اون برنامه ایکه بهت دادم میتونی تو 4 روز 250 ارسالو ردیف کنی :|
من 20 رو 4 تا رو ترجیح میدم.-.
+
احسان  ت نشد تو ضایع شدی فوشم اینجوری نباس بنویسی اخطار دلش میخواد پسره -ــــــــــــــــــــ-*
کرم از درخته
مثلا من مدیرم:V

خدا رو شکر ک نشدی -_-