انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] (/showthread.php?tid=297958)

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - shahid - 01-08-2021

(01-08-2021، 8:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پیام بدلیل ترس از رفتن در گونی  ادیت شده است

چرا پاکش کردی؟
من ھیچوقت کسیو تو گونی نکردم
چون مردم چیری ک از آخوندا میبینن رو پای دین میزارن
کاملا قبول دارم حرفتو
آخوندی ک سیگار میکشہ آخہ ب چہ دردی میخورہ
طرف طلبس دارہ فوش رکیک میدہ
خوب دم خروسو باور کنیم یا دروغ حضرت نصرت رو؟
اما ی سوال؟ آیا بخاطر آخوندا دین مزخرفہ؟
دین میگ مستحبہ با پای چپ برو دستشویی میدونی چرا؟
چون اگ مردی یا حتی بیھوش شدی جسمت بیرون باشہ
ھزار چھارصد سال پیش این حرفو زدہ حالا خودت نگاہ کن دین چقدر گستردس

(01-08-2021، 8:51)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 8:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما هم تونل شدی

چی شده؟

بمولا من گزارش نکردماااا

(01-08-2021، 8:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 1:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعیت : در حال دید زدن دختران در خیابان
معدل : ۱۳
افکار : هیچی رشته ای نمیتونم برم با این معدلم پس میرم حوزه علمیه میگن پولش خیلی ردیفه !

اینو دیدم چنبار ...

:- احسنت

جررررر

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - سهَ‌ند - 01-08-2021

بمولا که فقط یه راه داری

@"Alien" تکست هفت سالگیتو بفرست بخندیممم

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - Prometheus - 01-08-2021

(01-08-2021، 9:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا که فقط یه راه داری

جرررررر

رو لپتابه...باید پیداش کنم
میفرستم
اصن میذارمش صدای شما جرررررررررررر
فقط خدا مسخره کنندگان را دوست ندارد

هفت سالگی چیه ._.
برا 13 سالگیه :|

(01-08-2021، 9:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا که فقط یه راه داری

جرررررر

میفرستم

بذار بذار
نه مسخره چیههه ما میخوایم تحلیلش کنیم

(01-08-2021، 9:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررررر

میفرستم

بذار بذار

اون وقتا اسمم رو گذاشته بودم گریفین :'|

(01-08-2021، 9:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار بذار

همون اسب شتر گاو پلنگ؟

(01-08-2021، 9:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اسب شتر گاو پلنگ؟

وای سهند -_- سگ و خر ایناهم میگفتی -_- اره همون
البته اینی که میذارم برا کلاس هشتمه
اون دیگه خیلی سمیه نمیفرستمش crazy

(01-08-2021، 9:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون اسب شتر گاو پلنگ؟

اون دیگه خیلی سمیه نمیفرستمش  :crazy:

اها پس خوبه

(01-08-2021، 9:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دیگه خیلی سمیه نمیفرستمش  crazy

اها پس خوبه

اره :|

حداقل تو این یکی صدام یکم بم شده :|

(01-08-2021، 9:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 9:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها پس خوبه

اره :|

حداقل تو این یکی صدام یکم بم شده :|

برادر حسین رپکن محبوب فلشی هاست