انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

من با هیچکس قهر نیستم نمی دونم چرا زود همتون میگید فرید قهر کرد رفت. مگه بچم!؟ این اینترنت هی می پوکه. از اون طرف هم دارم این نگاره رو دوباره اپلود میکنم  و شتاب شده در حد سوسک خاکی.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - na30m - 24-08-2013

سلام خوبین سرعت اینترنتم از لاک پشتم کمتره خوبه ای دی اس اله برا شما چطوره سرعتاتون

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 24-08-2013

(24-08-2013، 18:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با هیچکس قهر نیستم نمی دونم چرا زود همتون میگید فرید قهر کرد رفت. مگه بچم!؟ این اینترنت هی می پوکه. از اون طرف هم دارم این نگاره رو دوباره اپلود میکنم  و شتاب شده در حد سوسک خاکی.

تشبیهی که کردی تو حلق خودت Big Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

(24-08-2013، 18:34)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مملی سلام ....

(24-08-2013، 18:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 18:31)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی اما خوب نیستمSad

چرا گلم؟

بابام میخواد خونمونو بفروشه

جدی چرا؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 24-08-2013

سلام داداش فرید سرما خوردگیت خوب شد؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 24-08-2013

سلامــــــ ^___^

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 24-08-2013

(24-08-2013، 18:36)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 18:34)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مملی سلام ....

(24-08-2013، 18:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 18:31)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی اما خوب نیستمSad

چرا گلم؟

بابام میخواد خونمونو بفروشه

جدی چرا؟

واقعا
دلیلش میگه که مشکل مالی پیدا کردییم..

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

(24-08-2013، 18:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان گفتم تو کته کله نیستی خخخخخخخخخخخ

راستی اولی باز نشد

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - *ROSE* - 24-08-2013

(24-08-2013، 18:37)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــــــ ^___^

سلامSmile

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - aCrimoniouSs - 24-08-2013

سلــام بهـ همگی...:|