انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【82】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【82】 (/showthread.php?tid=89543)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Mr.Robot - 20-02-2014

(20-02-2014، 12:41)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:36)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:31)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــدن بت میگــم !!^.^

چـــــــــرا خوب نیستـــی داشـــی ؟؟ |:
امـــــــروز بهترین دوستام تو فلش بدترین دشمنام شدن |: ( داش امیر منظورم به تو نی ) یکی از بهترین دوستام هم کسی رو تو فلش--کرده هم تبلیغ کرده میخوام محرومش کنم ولی نمیتونم Sad

وآآی ..

مــن میتــرسم عــآغــآ محرومش کــن !! نــه !! آرع .. اه نمیــدونم |:

من خــــودمم میترسم اینا یه نفر نیستن یه گروهن گروه ایمانیان همه هم هکرن اگه محروم کنم میترسم لبتابم--بشه Sad

اَبَلفَضـــــــــل |:

مــن--شـــم میــآ خِــره تورو میگـــیرمــآآ ^.^
این اواتارت منو برد توو سوال یکی فاطمه یکی تارا اون یکی چیه ؟ Confused

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ツClas$i☪ J☯ ツ - 20-02-2014

(20-02-2014، 12:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا♥__♥

هـلـن^__^

فـاطـمـه *__*

رکـی ~__~

گــفـتگـوے آزاد 【82】 105

خــوشــحــالم(: خیلی زیاد(: دو تا جایزه بردن(:

یه احمقی تو کوچمون این دوست دارم محسن یگانه رو گذاشته سردرد گرفتم|:

صدبار تکرار میشه|:

هآع چی شد؟!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 20-02-2014

(20-02-2014، 12:44)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــــــــــــــــــــآطی ^.^

خــوبی ؟؟
فـاطـمـه^.^

آرع خیلی^_^ دیشب دو تا جایزه برد^_^

(20-02-2014، 12:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــــــــــــــــــآطی ^_^
خوبیع؟ (:
اییش محسن یگانه؟ ××!!!
امضام ته خفنه نع؟ ^_^
رکـی^_^
چـه جـورم(:
هـآع خیلی رو مخمه|:
آریع بسی خوشم میاد از امضات(:

(20-02-2014، 12:43)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:39)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:35)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:33)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــآم^___^

سام علیک!
تو که همین الان بام حرف زدی!سلام مجدد!

خخخخخخخخ
حالا داشتیم چی میگفتیم؟!

(20-02-2014، 12:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:36)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپا خفه نشی (:

حالا اوتارتم اضافه شد یکی بیاد کــــــــــــــــــــمککککککککک
 (:
الان می میره (:

شایدم مثل دوستایه خیالیت سکته کنم ×_________×
یا له شم ×__________×
یا از پنجره ی اتاق بیرون شوت شم ×_________×
یا از گرسنگی بپوسم ^________^

گــفـتگـوے آزاد 【82】 105

عاشق این عکسم Heart
اون من نبودم -_-
موناع بود -_-
من دوست خیالی ندارم >_<

خب منم منرم مال مونا بود .
من قبلا واسه خودم مدرسه ی 500 نفره زده بودم الان از اون پا های جا نگه داشتن تویه صف 0 % هم نیس !

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ☆★ super star★☆ - 20-02-2014

هلن بیا کیک^___^

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ~KiAηA~ - 20-02-2014

فاطـــــــــــــــــــــــــــــی
باز وجود داره ولی نیششو بسته|:

حالا دوست دارم
من تویه زندیگتم ولی نقشی ندارم اصلا
تو نشنیده گرفتی هرچی که شنیدی از من Big GrinHeart

(20-02-2014، 12:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 12:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا♥__♥

هـلـن^__^

فـاطـمـه *__*

رکـی ~__~

گــفـتگـوے آزاد 【82】 105

خــوشــحــالم(: خیلی زیاد(: دو تا جایزه بردن(:

یه احمقی تو کوچمون این دوست دارم محسن یگانه رو گذاشته سردرد گرفتم|:

صدبار تکرار میشه|:
خوبیع؟ (:
اییش محسن یگانه؟ ××!!!
امضام ته خفنه نع؟ ^_^

تو هم که خودت خفنی چی میگیی!!!!!!!!!
خخخخخخخخ

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 20-02-2014

سلام !
خخخخخخخخخخ!ولی من الان وی کنت استاپ مایلی رو گوش میدم!!
دارم حال میکنم!
[/quote]
علیک
7 things مـایلی رو بگوش(: خیلی قشنگه
اس ام اس و ف** یو هم قشنگه از آلبوم جدیدش
drive هم باحاله

(20-02-2014، 12:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآع چی شد؟!

دو تـآ جــایزه^__^ مراسم دیشب(: بریتس اواردز (=

(20-02-2014، 12:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن بیا کیک^___^

اغا تبلتم اینترنت نمیره
نمی بینی اینسا پست نذاستم
اخوییییییی الان بازم رفتم پروفایل هلنا می خواستم از گریه بمیرهcryingcrying

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - † αƖιєη † - 20-02-2014

(20-02-2014، 12:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبیع؟ (:
اییش محسن یگانه؟ ××!!!
امضام ته خفنه نع؟ ^_^
رکـی^_^
چـه جـورم(:
هـآع خیلی رو مخمه|:
آریع بسی خوشم میاد از امضات(:
فاطی من داغونم -_-