انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 (/showthread.php?tid=119846)

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

بزار دو دیقه عرفان بیاد ، حداقل بتونیم بش سلام بدیم !! :|

تا عرفان می اد رزی هم پُش بندش می آد !

-_-*
مینجوری اومده بودم گفتگو ناراحتی میرم :|

مشکلیه جلو من بش سلام بدی ؟ :| 

cry girl
(15-06-2014، 17:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

سلام کال آفBig Grin
بزنم تو دهنت شوهر من اشقاله ؟ Dodgy

باوو من عادتمه به همه سپاس میدم.__.
امروز هم دکمه سپاسم درس شده زدم تو خط سخاوتمندیBig Grin

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - RedSparrow - 15-06-2014

ᴘᴜᴛ ʏᴏᴜʀ ᴡᴇᴀᴘᴏɴ ᴅᴏᴡɴ ._.

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - ERF@N - 15-06-2014

تو این پست میتونید با سپاس زدن جبران کنید .[sup]_[/sup].

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - -м α є ∂ є- - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:37)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فینگول(:
وات؟ o_O

اسم جدیدته((:

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این لیست با مدیریت و نویسندگی در فلشخور وداع کنند ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Jastin
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NICKOLAS  

و همچنین سلنا!
اهورا اغفالم کرد من نمیخواستم سپاس بزنم-.-

|:
دروغ میگه!

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - Dead Silence - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مینجوری اومده بودم گفتگو ناراحتی میرم :|

مشکلیه جلو من بش سلام بدی ؟ :| 

هیییم .-. نه شوما تاج سری ! -- > ♥ < --

آخه گفتم اگ ب عرفان سلام بدم ناراحت میشی و فکرایه بد بد میکنی 1: :|

ناراحت نشوع ! شوخیدم باو ! عرفان میدونه من اصولا شوخیام تیکس و طرف هم ناراحت میشه :|

ولی نمیتونم غیر از این شوخی کنم :| دس خودم نی ): حرفام با تیکس -_-

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - Magical Girl - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ نبودی دیروز میگفتی . دوس پسرم ردم کرد میخوام خودکشی کنم از فلش برم ؟!!!!

شرط بسته بودم کمتر از 2 روز اینجایی .. 1 روز نشده اومد(¬‿¬)

زر اضافی نزن ..

اینقد حرف بساز بمیری ..

اِنقـد لوس و بی جنـبه . !!! .

گمشو .

hissss(:

you ==> shut ~~~> up

U too my friend ((:

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - !~IмДи~! - 15-06-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t2-11.blogfa.com/ ]

یـاد بگـیرین از این . . . . کسی از این دختره اطلاع خواست بگـه .

دمش گم وبلاگشم مث خودش باحاله و توپه .. مخصوصا اهنگش . Big Grin:cool:

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - † αƖιєη † - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نخواستم ب روت بیارم :| ولی رمز عکسا اونی نیس ک تو پ خ کردی ! :|

صُب اورد ولی الان نه :|

گمشو >_<

جاستن شوهر من بود از قبل ! >_<

نورا و فاطی ه مشاهدن !

ولی علاقم بش دو برابر شده cry girlcry girlcry girlcry girl

اف اولش بزرگه هــآ :|

بقیش حروف کوچیکه :|

دوتا هم kk دارع :|

نخیرم >_<

خودت گمشو >_<

جاس بیشتر از 5 ساله شوهرمه >_<

پدر نورا هم هس >_<

داماده فاطی و احمته >_<

ماله خودمه >_<

تو شت خوردی >_<

RE: گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 - ×ThundeRBolT× - 15-06-2014

(15-06-2014، 17:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا مـن رفـتم .ـ.
بیکاز یو هَو بیگ وورمدرجریانی؟