انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=131448)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 06-07-2014

(06-07-2014، 9:25)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:16)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:09)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترامتو نگه دار..

منظور من شما نبودی .. شما تازه اومدی !

مرسی شیوا ^_^
ديگه بدتر (:

با دوستام درست بحرف -___-

خو وختی چواب سوال نمیدن حقشونه =))

ب من چ ؟ والا .______.
دکوراتیک ها .___.
اگه منظورت مدير ثابت اقاى شاهين نجفيه
بايد راحت بگم كه اون جواب هيچكى رو نميده

برو از ايمان بپرس
هم منطقيه
هم جنتلمنه
هم جوابتو ميده

بز من که نبودم! بعدم سوال کننده ممکنه خیلی نادان باشه باید دوروز توجیهش کنی (.. )

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 06-07-2014

این دیوونه پیک باز

بریز بکن عشق باش

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - Navisa. - 06-07-2014

(06-07-2014، 9:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب من چ ؟ والا .______.
دکوراتیک ها .___.

جواب سوالو میگن نمی دن!جهت اطلاع:|

(06-07-2014، 9:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:16)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی شیوا ^_^
ديگه بدتر (:

منو میگه ^___^
اعتماد به نفست واقعا قابله تقديره |:

ولى حيف عرفان امروز نميخوام بزنم تو ذوقت..

من بهت لطف کردم تا کاری کنم که تو خودتو دوست من فرض کنی!!! جا تشکرته؟
تو دوست من نيستى شاهين نجفى

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - saba 3 - 06-07-2014

خب چه خیرررررررررررررررررررررررررر

(06-07-2014، 9:28)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دیوونه پیک باز

بریز بکن عشق باش

o_O

من دیگه حرفی ندارم -__-

بدم میاد از تصویر خودم
از مست دیده شدن
از دستگیره شدن
از تصفیه شدن
از برچیده شدن
از سنجیده شدن
از قصد دیده شدن

(06-07-2014، 9:29)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب من چ ؟ والا .______.
دکوراتیک ها .___.

جواب سوالو میگن نمی دن!جهت اطلاع:|

(06-07-2014، 9:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديگه بدتر (:

منو میگه ^___^
اعتماد به نفست واقعا قابله تقديره |:

ولى حيف عرفان امروز نميخوام بزنم تو ذوقت..

من بهت لطف کردم تا کاری کنم که تو خودتو دوست من فرض کنی!!! جا تشکرته؟
تو دوست من نيستى شاهين نجفى
چه قدر برات مهم شدم:hiccp: باشه از این سعادت محرومیng2

(06-07-2014، 9:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:28)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دیوونه پیک باز

بریز بکن عشق باش

o_O

من دیگه حرفی ندارم -__-

منحرف بد بخت:|

اهنگ پروفایلمو بگوش!!!

منم حرفی ندارم:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - βΑllεяiηΑ♡ - 06-07-2014

من بيخيال نميشم سارا :|
من ک خودمو کشتم پاش
برام اين کارا چيزي نيست
بالا تر از جونم ک نيست|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 160ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 06-07-2014

(06-07-2014، 9:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2014، 9:25)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی شیوا ^_^
ديگه بدتر (:

ب من چ ؟ والا .______.
دکوراتیک ها .___.
اگه منظورت مدير ثابت اقاى شاهين نجفيه
بايد راحت بگم كه اون جواب هيچكى رو نميده

برو از ايمان بپرس
هم منطقيه
هم جنتلمنه
هم جوابتو ميده

بز من که نبودم! بعدم سوال کننده ممکنه خیلی نادان باشه باید دوروز توجیهش کنی (.. )

من بهتون بی احترامی ای نکردم ک اینجوری بام رفتار میکنید ، این یک !

من با تو و شیوا و هانوم اپل ک نمیدم اسمشون چیه ک بعدن اومدید نبودم ، این دو !

سوما وختی جواب سوال نمیدن منم خق اعتراض دارم !

چهارمن نمیدونسم انقد کینه ای هستید ! بی جنبه ها !