انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:09)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:08)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز ترامپ تشکر کرد از جمهوری اسلامی . امروز خامنه ای کفت ما بخاطر حرف ترامپ اعدام هارو کنسل نکردیم (((:

ناراحت شد فکر کنم

(17-01-2026، 21:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها ازین نظر ؛ معمولا مهر میخوره زیرش دیگه

نه خب ببین
الان تو رفتی کارگاه، گواهی هم گرفتی. مهر و شماره و اینا هم داره.
من عکس گواهیتو میگیرم و بجای اسمت، اسم خودمو مینویسم؛ چطور قراره بفهمن من تو اون کارگاه بودم یا نه؟
ازین نظر موقع بارگذاری مشکل پیش میاد راس میگی
حالا برا منم سوال شد ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:09)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت شد فکر کنم

نه خب ببین
من عکس گواهیتو میگیرم و بجای اسمت، اسم خودمو مینویسم؛ چطور قراره بفهمن من تو اون کارگاه بودم یا نه؟

سلام @سهَ‌ند

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 17:55)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیگه گفتی.-.

اسم مرکز مشاوره رو گفتم
مرکز توان بخشی رو نگفتم چون میخواستم غیبت کنمTelegh_01

آها آره راس میگییییTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم داره میره پیش اکسش بهم نمیگه کجاست((((=
گفت شب تر میاد
الان با علی و اشکان میرم کافع
شما دوتا کلا اعتقادی به کنار گذاشتن ندارین

زبانم قاصر

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

لوبیا بده لولیا نخورید

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوبیا بده لولیا نخورید

آخی (:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت شد فکر کنم

نه خب ببین
آقا یه همچین چیزی تو همه گواهیا هست

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-2361084867823.jpg

ولی آیا مسئول رتبه بندی میاد تک تک اینا رو بررسی می‌کنه با انجمن فلان دانشگاه که این گواهی رو صادر کرده ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:13)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام @سهَ‌ند

درباره چی حرف میزنین

آها تو رتبه بندی؟ خیلی سادس.. نمیفهمن. فقط نگا میکنن ببینن چیزی بارگذاری کردی یا نه. مثلا یه فرم هست حضور در شورای مدرسه. میدی مدیر مدرسه یه امضا میزنه برات. ارزیاب چجور میخواد بفهمه که تو واقعا تو شورای مدرسه بودی یا نه؟
یا این گواهیا هم همینه اکثرا پول میدن میخرن. یا مقاله و کتاب نویسی. پول میدی برات چاپ میکنن
مثلا میبینی یه مقاله رو چن نفر ثبت کردن
کسی هم نمیفهمه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:13)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام @سهَ‌ند

درباره چی حرف میزنین

جعل گواهی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 17-01-2026

دلم میخواد آدرنالینم بره بالا