انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ (/showthread.php?tid=168073)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - βΑllεяiηΑ♡ - 02-09-2014

خدافظ :*

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ✘ЯØற!ηд✘ - 02-09-2014

اهم اهم بای

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Aiden Pearce - 02-09-2014

ببین یادگاری  ، داره میاد باد عالی
باز کنار ساحلاییم
هیچکی توی حال ما نی
واسشون عجیب غریبیم

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - xXToxicTearsXx - 02-09-2014

(02-09-2014، 20:03)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 20:01)xXToxicTearsXx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 19:58)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 19:54)xXToxicTearsXx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 19:52)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه گمت کردم >_<
داغونـــــــــ
از این عالی گفتم خودت تا تهشو بخون چه طورم 
چی شده؟
عاره خودم خوندم>_<
راسی

1.منو بذار تو فرندات
2.پروفایلتو درس کن اینجوری کسی نگاتم نمیکنه خو>_<
3.کلا اون کارایی که تو پی ام بهت گفتم بکن
4.کلاسه نگین چی شد؟
او چه خبره  
من حالو حوصله ندارم نگار 
برا کلاس نگینم میپرسم بعد بهت خبر میدم
حداقل یه اواتار بذار و یه عنوان کاربری
خیلی داغونی اینجوری>_<
مورد یک رو همین الان انجام بده زود تند سریع>_<
باور کن بیای خوش میگذرع
تو بیا یه بار خوشت نیومد نیا دیگع^v^
باش
مورده یکو باش ولی به خدا حوصله اواتارو غیره رو ندارم

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Jack Daniel'ѕ - 02-09-2014

(02-09-2014، 20:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برییییییییییمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم حالا
کاش یجایی بو که چهار فصلش تابستون بود
چون تو تابستون دیدمت
نمیدونم چی شد از کجا شروع شد
راستی ؛ از کجا شروع شد ؟

همه چی از اونجا شروع شد
که دلم زیرو رو شد
از تابستونی که دیدمت

بیآ وسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 107 [/b]

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - [ niki ] - 02-09-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl2.bo2music.asia/Bo2MusicNewDL/dl2/HamidNewDL/Music/English/Birdy/2013/Single%20Track/Birdy%20-%20Wings%20-%20

(..*)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Nυмв - 02-09-2014

(02-09-2014، 20:02)xXToxicTearsXx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 20:01)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرا..
با منی؟

پ ن پ
بچه پررو تو صپاص بلد نیسی بدی>_< ^v^

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Aiden Pearce - 02-09-2014

(02-09-2014، 20:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 20:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برییییییییییمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم حالا
کاش یجایی بو که چهار فصلش تابستون بود
چون تو تابستون دیدمت
نمیدونم چی شد از کجا شروع شد
راستی ؛ از کجا شروع شد ؟

همه چی از اونجا شروع شد
که دلم زیرو رو شد
از تابستونی که دیدمت

بیآ وسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 107 [/b]
سینا گیر نکن آهنگ جدید حسین تهی رو برو و دان کن
انگاری ما ندید بدیدیم
میپریم بالا پایین هی
انگاری رو زمین غریبیم
میریم فضا پیش ِ خورشید

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - xXToxicTearsXx - 02-09-2014

(02-09-2014، 20:08)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 20:02)xXToxicTearsXx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 20:01)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرا..
با منی؟

پ ن پ
بچه پررو تو صپاص بلد نیسی بدی>_< ^v^
اینم از صپاصصص

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Jack Daniel'ѕ - 02-09-2014

(02-09-2014، 20:05)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم بای

من اگه برم جهنم تقصیر توئه