انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 20:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 20:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترامپ گفت که خامنه ای یه ادم مریضه باید رهبر عوض بشه . 
و اینکه قاتله و این داستانا . دوباره گرفته به ترامپ

چرا سیاستمدارا بجای عمل فقط حرف میزنن
کاش ما وایکینگ بودیم

منم دارم اتک میبینم تحت تاثیرم
کاش غول بنیانگذار بم ارث می‌رسید
غرش با ۱۰میلیون غول تو دیوارا
ب سمت ۱۰۰٪ دنیا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:13)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام @سهَ‌ند

درباره چی حرف میزنین

آها تو رتبه بندی؟ خیلی سادس.. نمیفهمن. فقط نگا میکنن ببینن چیزی بارگذاری کردی یا نه. مثلا یه فرم هست حضور در شورای مدرسه. میدی مدیر مدرسه یه امضا میزنه برات. ارزیاب چجور میخواد بفهمه که تو واقعا تو شورای مدرسه بودی یا نه؟
یا این گواهیا هم همینه اکثرا پول میدن میخرن. یا مقاله و کتاب نویسی. پول میدی برات چاپ میکنن
مثلا میبینی یه مقاله رو چن نفر ثبت کردن
کسی هم نمیفهمه

خیالم راحت شد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 13:57)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین سنگر

توی گپ که خیلی راحت بودیم(((: 
اینجا منم معذبم این مهمانا و خیلیای دیگه میخونن|:
دقیقا
بقول یه بنده خدایی ؛ چت کردن اینجا شبیه لخت بودن وسط بازاره ((((:

(17-01-2026، 16:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرهنگیان D:
دوران اوجم همون موقع بود بعدش نزول کردم. (((((:
اره امیدوارم همینجور کنسل شه باز
(((((((((: بخدا فلشیا رو طلسم کردن
هممون رفتیم فرهنگیان (((((:
رشتت چیه؟

(17-01-2026، 16:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
تو رتبه بندی به کار میاد ( لول کنید و در جای مناسب فرو کنید )

(17-01-2026، 19:48)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای یادمه یبار مسابقه گذاشته بودیم که کی محبوبتره
من و حسام باهم مقایسه میشدیم @Mohlek
سم سم سم
شت
یچیزایی یادمه ولی نمیدونم‌ نتیجش چیشده بود Telegh_01
من محبوبتر بودم یا تو ؟ v:
معلومه که من :v
الکی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد آدرنالینم بره بالا

منممممم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 20:38)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا زیاد کاربردیم ندارن شقا خودتو درگیر نکن

آخه با یکی میخوام حرف بزنم

(17-01-2026، 20:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی راز کشف کردی عوضش 
عه Telegh_01

بیارش فلشخورTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوبیا بده لولیا نخورید

آخی (:

دلم درد گرفته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:26)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی (:

دلم درد گرفته

قدم بزن...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:26)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:26)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم درد گرفته

قدم بزن...

خستم و سرده هوا خیلیو خیلی خلوته دل آدم میگیره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد آدرنالینم بره بالا
برو به بابات بگو دوست پسر ارزشیم میخواد بیاد خاستگاری .

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازمTelegh_01
تهران بودی تو؟

اره بیبی
حتما ببینیم همو همین روزا خیلی میستممم

نقولمت <:
بریم های شیم 

رند شد 
۱۱۱۱
Bc8

(17-01-2026، 21:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 13:57)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین سنگر

توی گپ که خیلی راحت بودیم(((: 
اینجا منم معذبم این مهمانا و خیلیای دیگه میخونن|:
دقیقا
بقول یه بنده خدایی ؛ چت کردن اینجا شبیه لخت بودن وسط بازاره ((((:

چقد حکیمانه 
کی گفته؟ ((=