انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² (/showthread.php?tid=171950)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - ღSηow Princessღ - 10-09-2014

(10-09-2014، 12:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:15)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ حرف بدیه نگو :|||

خیلی افتضاحه O_O
بآ هـرکی به انـدآزه شعور و فرهنگ خـودش حرف میزنـم.. Angel

لیاقتش همـون کلمـآتـه..! Confused

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - Brooklyn Baby - 10-09-2014

(10-09-2014، 12:18)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:15)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ حرف بدیه نگو :|||

خیلی افتضاحه O_O
بآ هـرکی به انـدآزه شعور و فرهنگ خـودش حرف میزنـم.. Angel

لیاقتش همـون کلمـآتـه..! Confused

باشه -_-*

لیاقتِ .. :|

آها فمیدم ._.

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - Mason - 10-09-2014

من به شدت عاشق اهنگای one repoblic شدم ^_^

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - Mᴏsᴇs - 10-09-2014

من ب شدت عاشق آی پاد نانو شدم (._. )

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - ~Mahnaz~ - 10-09-2014

من هر وخ یه آهنگیرو گوش میدم حس انحرآف بدی پیدآ می کنم .__.

فک کنم رضـآ می دونه .ــ.

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - Navisa. - 10-09-2014

فعلا بچه ها

(10-09-2014، 12:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم رضـآ می دونه .ــ.
من چیزی نمیدونم -_-

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - ღSηow Princessღ - 10-09-2014

(10-09-2014، 12:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بآیـد یه عملیات بذاریـم حال دو سه نفر که شاخ شدنو بگیریم.. اینطوری نمیشه..! -_-
بگو ._.

حالا الان حوصلـه نـدآرم بریـم دعـوا ولی در روز هـآی آینـده .. یه نسل کشی داریم.. ! *_* خودتو آمـآده کـن.. (((:

(10-09-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال همین شاخ بز رو اول از همه بگیرید ..

هیچی گفتم بمون ..

شیوا فهمیدم کیه:|

امیر:|؟

چرا بن شد ؟

من همیشه به این رزی گفتم... اگه واسه همه شاخ گل رزی.. واسه ما همون شاخ بزی.. ! *^_^*

بعدشم این دختر از خودمونه..! -_-

بی ادبی کرده..! :v

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² - Mason - 10-09-2014

I'll be your light, your match, your burning sun,

I'll be the bright and black that's making you run.

And I feel alright, and we'll feel alright,

'Cause we'll work it out, yeah we'll work it out.

I'll be doin' this, if you ever doubt,

'til the love runs out, 'til the love runs out

تو عمقش غرق میشم .-.

(10-09-2014، 12:21)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بآیـد یه عملیات بذاریـم حال دو سه نفر که شاخ شدنو بگیریم.. اینطوری نمیشه..! -_-
بگو ._.

حالا الان حوصلـه نـدآرم بریـم دعـوا ولی در روز هـآی آینـده .. یه نسل کشی داریم.. ! *_* خودتو آمـآده کـن.. (((:

(10-09-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال همین شاخ بز رو اول از همه بگیرید ..

هیچی گفتم بمون ..

شیوا فهمیدم کیه:|

امیر:|؟

چرا بن شد ؟

من همیشه به این رزی گفتم... اگه واسه همه شاخ گل رزی.. واسه ما همون شاخ بزی.. ! *^_^*

بعدشم این دختر از خودمونه..! -_-

بی ادبی کرده..! :v

ن رزی رو نمیگم ک >_<