![]() |
الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ (/showthread.php?tid=201856) |
RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - سرباز خدا - 28-12-2014 خدا گفت نایب میشود؟ بله.. پس الله نعم الوکیل چیه؟؟>>> من کرد هستم خیلی از واژه های فارسی تو زبان ما تغییر معنا میده... خوشگل بودن هم همین جوره... تو زبان کردی RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - آوید°°° - 28-12-2014 هوو هوهو هاهاا حاحا ![]() ![]() عجب بحثی شد ![]() ![]() بچه ها از اصل قضیه دارین خارج میشینا ![]() ![]() RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - سرباز خدا - 28-12-2014 (28-12-2014، 1:22)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله...!!! RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - آوید°°° - 28-12-2014 سرباز خدا تا جایی که من میدونم خوشگلی مال زنا هست ![]() واسه مرداا میگن خوش تیپ عزیزم ![]() (28-12-2014، 10:05)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسرا ارزش دارن نیازی هم به ارزش گذاری شما دخترا نیست ![]() RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - ×LUC i FER× - 28-12-2014 نقل قول: خدا گفت نایب میشود؟این ایه در قران اصلا ارتباطی به بحث فعلی این تاپیک که بخشش است ندارد.. حتی اگر هم میداشت باز هم ان گندی که بالا آمد را ساپورت نمیکند..چون در هرصورت بخشش به عهده ی ناس است و نه الله.. پس الله حتی اکر به فرض شما اسم خود را نائب هم بگذارد در اصل قضیه فرقی نمیکند RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - AMIR REZA16 - 28-12-2014 موضوعش با حاله.... RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - mohsenniceboy - 28-12-2014 (28-12-2014، 13:13)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوطرفه می باشد. فرض کنیم انسان حقی بر گردن دیگران داشته باشد و شخص ثالثی را مورد ظلم قرار دهد. حق الناس اینگونه ادا می شود که از اعمال مثبت فرد خاطی کم شده و به فرد صاحب حق اضافه میشود یا از گناهانش کم شده و بر گناهان متعدی افزوده گرد(دادن رد مظالم چنین اثری را ایجاد میکند) این در صورتی است که فرد راضی به بخشش نشود. اما اگر فرد بخشید خدا به گونه ای نیکوتر جبران میکند. اگر بنده ببخشد خدا برای او بهتر میبخشد. RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - ×LUC i FER× - 28-12-2014 (28-12-2014، 18:13)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آری دیگر! درهرصورت "بنده" باید ببخشدو رضایت دهد و نه "الله" !حال ان که در آن ایه خلافش را گفته ! تا با رقم زدن یک پارادوکس دیگر بی عدالتی و خشم را دو صد چندان هم بکند! RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - آوید°°° - 28-12-2014 برادر من قسط توهین به دین شریفتون رو ندارم فقط از اسپاگتی یاد ماکارانی میوفتم بهم ربطی ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: الله چطور ایشان را به دوزخ می افکند؟ - ×LUC i FER× - 28-12-2014 درهمان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تاپیک خدای اسپاگتی پاسختان رو میدم |