![]() |
|
بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس (/showthread.php?tid=23273) |
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - L.A.78 - 18-03-2013 خداحافظ ای همنشین همیشه خداحافظ ای داغ بر دل نشسته تو تنها نمیمانی ای مانده بی من تو را میسپارم به دلهای خسته تو را میسپارم به مینای مهتاب تو را میسپارم به دامان دریا RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - nazi98 - 19-03-2013 تو ک میدونستی من تکیه گاه محکمتم بگو با من دیگ چرا د آخه نوکرتم... RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - HeDyE~×~ - 19-03-2013 مستیم درده منو دیگه دوا نمی کنه غم با من زاده شده منوو رهانمیکنه RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - یشیم 2013 - 21-03-2013 از عاشقی دوری مگر نکن بازیگری از فکر بردن دلم ای کاش که بگذری تازه رسیده ام به این ارامشی که دارم پروا نکن در دل من اشوب دیگری همدل اگر که نیستی نشکن دل مرا مرهم اگر نمی شوی زخم نزن دل مرا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از گوگوش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اسم اهنگش نمی دونی![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - alirezal - 02-04-2013 az chi begam az bache haye payin shahr keghaza vase khordan daran mahi ye shab RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - FantastiC_BoY - 02-04-2013 دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - Elena ♥ - 02-04-2013 اگه عاشقیم باشیم ولی جدا از هم مثل تاپ و جیم باشی/ سیاوش اگه دیگه سیجل تو نیست نکن پیرنتو خیس چون که رابطه رو دیگه دیدیم اکثر چیزاشو/ غذا که تمومه باید از سر میز پاشد سپاس میخوام RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - shervin.. - 02-04-2013 اگه به تو نمیگفتم حرفامو اگه نمیگفتم چقد دوست دارم الان بودی شایداگه نمیفهمیدی اینو که تو رو زیادی از حد دوست دارم الان بودی مثه یه سایه همرات اومدم مطمٍین شم که تو ارامشی نمیدونستم که خستت میکنم یه روز تورو اگه کم تر میدیدمت اگه میزاشتم دلتنگم بشی اینجا بودی کنارم هنوز بدون تو شبام پرازغم وسرماست آره بدون تو ته راهمه ته دنیا بدون تو شبام پر از غم و آهه اگه تنها بری میبینی اخرش اشتباهه اره این گناهه نگرانت میشدم نمیدیدمت حتی چندساعت به بودن تو دلم عاشقونه کرده بود عادت ولی فایده نداشت اون همه تلاش تورسیده بودی به اخراش از خدا میخوام روزات بگذره خوشحال و راحت از ته دلم زندگی رو با عشق میخوام واست باز خیسه چشام ولی نمیخوام دله تو بسوزه دیگه برام بدون توشبام پراز غم وسرماست اره بدون تو ته راهمه ته دنیا بدون تو شبام پر از غم و اهه اگه تنها بری میبینی اخرش اشتباهه اره این گناهه من همشو دوس دارم RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - *Nafas* - 03-04-2013 تو یه دورویی ، یه آدمِ پست شدی یه کسی که با همه هست باشه هرجوری میخوای تا کن منم این کاراتو یادمِ پس تو میدونستی که چیه دردِ من تو میدونستی بدبختیمون چیه حرف بزن بگو چرا با من اِنقَدِ سردی بگو لعنتی ، اون کیه بعد من 2afm: دیگه صبحا کنار تو ، چشم وا نمیکنم دیگه اعتمادی ، به این عشقا نمیکنم کسی هم نمیخوام ، که بهم توجه ای کنه همه که مثل تو ، منو اشبا نمیکنن همه که مثل تو ، با من خوب تا نمیکنن منو از تَهِ دل ، از اون بوسا نمیکنن یا اون روزا که میبُرم ، از هر کَس و ناکَسی خودشونو توی دلم اینقد زود جا نمیکنن دیگه شبا ، نمیام پشت خطی خوشحالم که ، کنارِ اون خوشبختی خوشحالم که ، یه حساب سوا روش کردی و به خاطر اون ، منو فراموش کردی ![]() ![]()
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - LOVE KING - 03-04-2013 امضام بهترین قسمت آهنگی بود که شنیده بودم |