![]() |
|
بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ (/showthread.php?tid=257340) |
RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - …Reyhaneh… - 08-08-2016 MV جدید تیون با نام Why ! تم ام وی دقیقا مثل I تیونه ._. اهنگش فرق چندانی نداره ! ام ویش مثل ام ویای قبلی دنس نداره و مث I تو دشت و بیابونه |: دنس ورژنش برا اجراهاس! ولی یه ام وی با دنس داره ک فرعی محسوب میشه(: RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Berserk - 08-08-2016 چندتا نکته رو باید درمورد نظراتون بگم : 1. لینک سایتای دیگه رو نزارین ( حالا درمورد هرچی باشه نظرسنجی توضیحات درمورد گروه آ و .. ) 2. مواظب لحنتون باشید |: مورد دومو فقط از یکی دیدم ک ویرایش کردم اخطار ندادم .. ولی گذاشتن لینکای سایت خیلی بودش @Apathetic شادی جان شما ک مدیری تذکر بده بشون اگه این موردا رو دیدی ( : RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Apathetic - 08-08-2016 @αρнσтιc چشم عزیزم .. _____ چند تا خبر جدید راجع به کی پاپ : گروه جدید کمپانی YG امروز با دو اهنگ دیبوت کرد . گروه دخترونه ی بلک پینک برای این مینی البومش موزیک ویدیو هم داده و حسابی ترکونده باید منتظر پیشرفتهای این گروه با استعداد باشیم ! یه خبر که خیلی جدید نیست : چند هفته پیش نتیجه دادگاه لوهان و کریس با اس ام اومد که قرار شده تا سال 2022 عضو اس ام باقی بمونن ولی دیگه حق برگشت به اکسو رو ندارن و باید 10% درامداشونو به اس ام بدن . کمی بعد از این اتفاق چین هم مثلا برای انتقام گیری فعالیت ایدل های کره ای در چین رو سخت کرده و در خیلی موارد اونا دیگه حق اجرا ندارن توی چین البته هنوز امکان تغییر توی این قانون جدید هست . (اگه تغییری نکنه یعنی کسایی مثل هنری واقعا کارشون تمومه) پنجمین سینگل البوم گروه پسرونه BAP هم منتشر شد . لی جین آه و اونیو لیدر گروه شاینی پروژه ی این هفته SM Staion رو بعهده دارن که این اهنگشون 12 اگوست منتشر میشه . به تازگی هم 9مین سالگرد گروه Snsd و دومین سالگرد اکسوال ها بود :| فعلا تا اخبار بعدی ^^ RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - …Reyhaneh… - 08-08-2016 من دبیوت بلک پینکو دیدم (: واقعا خوب بودن! نسبت 2ne1 من بیشتر دوسشون دارم(: قیافه هاشونم بد نبود... ناز بودن به شخصه ! بنظرم امسال اینا برا دبیوت جاییزه میبرن نه nct ! کارشون نسبت ب گروهای دختر خوبه (: RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Apathetic - 08-08-2016 (08-08-2016، 23:02)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره واقعا نسبت به گروه های دختر اینا بهترن .. ولی هیچ گروه دختری مثل 4minute نمیشد ._. حیف شد دیسبند کردن ((: الان بلک پینک توی itunes جهانی رتبه 6 رو داره ! بین اعضا Lisa فن هاش از بقیه بیشتره .. منم از تیپش خیلی خوشم میاد رپشم خیلی خوبه . RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Apathetic - 18-08-2016 آلبوم ریپکیج Lotto از Exo اومد . (چه قدر زیادی فوق العاده بود *_*) با 4 ترک : Lotto Can't bring me down She's dreaming (Monster (LDN Noise Creeper Bass Remix طبق معمولم اهنگا در 2 ورژن کره ای / چینی بودن . امروزم MV لوتو اومد ! نظر شخصی : خیلی قشنگ بود ام وی ولی مانستر از لوتو بهتر بود . RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - kyura - 10-09-2016 من مدت زمان خیلی خیلی زیادی نیس که کی پاپو میشناسم در حد 3 یا 4 ساله ولی تو همین چنذ سال چیزی که متوجه شدم اینه ک یه گروه کی پاپ نیس و گروه های زیادی باهم ساختنش پس حرف اینکه این گروه بترین یا قویترین یا حالا هرچیزه دیگه ای ب نظرم کاااملا اشتباهه پس خواهشا نگین این گروه یا اون گروه بهتره میتونه جزوه بهترین ها باشه نه بهترین تویه بحث قشنگ ترین ام وی ها به نظرم bonamana . mr.simple . sexy free single . devil . sorry sorry . hero از سوپرجونیور wolf . monster از اکسو بقیه رو حاله تایپه انگلیسیشو ندارم بک و سرنوشت و بد و لست رومئو از اینفینیت فایر و دوپ و ای نید یو و ران از بنگتن لوزر ار بیگ بنگ ایم یور من و هندر اپ از 2پی ام جاست رایت و استاپ استاپ و فلای از گات7 لوسیفر و ویو و رینگ دینگ دونگ از شاینی سیندرلا و ایم ساری از سی ان بلو و خیییییییییییییییییییلی ام ویه دیگه البته لازم ب ذکره اون گروه هایه بالارو من عاشقه همه ام ویاشونم و یکی و دوتا نیسن همه ام ویاشون خوبن و حتما پیشنهاد میکنم اکثره ام ویاشنو ببینید و اینا یه بخشه کمیش بود دختراهم خیلین من فقط پسرارو گفتم اگه خواسین بگین دختراشوهم بگم اما در کل ب نظرم فندوم ها و گروه هایه مختلف کی پاپو انقدر قوی کردن پس خواهشا با دعواها و این چیزا خرابش نکنید RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Hiden.. - 12-01-2018 من کلا بی تی اس گوش میکنم RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Taesaa - 30-01-2018 Snsd وexo كه بهترينن و همه ميشناسنشون ولي بعد از اونا Aoa فوق العاده ست ام وي like a cat و bing bing وheart attackبي نظيرن از اكسو monster,lotto,lucky one,power,heart attack از اس ان اس دي holliday,all night,you think,lion heart, ويديو هاي بيشتري هم ميشناسم.بعدا ميزارم
RE: بررسی کی پاپ و گروه های کی پاپ - Taesaa - 12-02-2018 (15-05-2016، 14:04)…Reyhaneh… نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رررررررررققققققصصصصصص بلد نيستن؟؟؟؟؟؟؟ حالا من ويدويو هاي زيادي از girls day وafter schooنديدم. ولي بنظرم برو يكم سطح اطلاعاتت از كي پاپ رو بالاتر ببر بعد درباره ي گروه aoa كه بخاطر رقص خيلي از ويديوهاشون جايزه بردن نظر بده ببخشيد!عصبي شدم!!اخه من رو aoaوsnsdوexoتعصب شديدي دارم.به دل نگير |