انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:36)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:29)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد
اقا ممد چی شد قرار بود مارو ادمین گ.ا کنن

ایوای اسم سابقم
اشتباه بزرگی کردم که عوضش کردم یه مدت. حالا دیگه باید اسممو کپی کنی که تگ بشم، چون کاراکتر میم یه چیز متفاوته
درباره چیزی که میگی اطلاعی ندارم حقیقتا
باید کپی کنم سیو کنم توی کلیپ بورد دم دست باشه مثه قدیما که شلوغ بود قراره با مزاحمت شم Telegh_01
به اقا صابر گفتم گفت قرار بود ممداقا رو ادمین کنیم اون دو ادمین که افلاینن برداریم
دیگه روم نشد بپرسم چی شد :ngh:
دوباره ذوق و شوق بچگیا افتاده دنبالم=]

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیکتاتور همیشه سقوط کرده 
مادر طبیعت تعادل برقرار میکنه . این سری مادر طبیعت مادرشونو ..
سقوط می‌کنه ولی نه برای ما برای بچه هامون
دیدی طرفدارا رو که
10 درصد جامعه اند اونا
ولی 10 درصدی که غلام اربابن
بگی برو رو مین برای موشعلی چشم بسته میرن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:39)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سقوط می‌کنه ولی نه برای ما برای بچه هامون
دیدی طرفدارا رو که
10 درصد جامعه اند اونا
ولی 10 درصدی که غلام اربابن
بگی برو رو مین برای موشعلی چشم بسته میرن

برای امنیت خودت و بچه ها و انجمن با سانSور تر حرف بزن Heart
اره خب درسته ولی ما تا الان ۱ درصد هم بیرون نیمده..

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:39)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:36)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایوای اسم سابقم
اشتباه بزرگی کردم که عوضش کردم یه مدت. حالا دیگه باید اسممو کپی کنی که تگ بشم، چون کاراکتر میم یه چیز متفاوته
درباره چیزی که میگی اطلاعی ندارم حقیقتا
باید کپی کنم سیو کنم توی کلیپ بورد دم دست باشه مثه قدیما که شلوغ بود قراره با مزاحمت شم Telegh_01
به اقا صابر گفتم گفت قرار بود ممداقا رو ادمین کنیم اون دو ادمین که افلاینن برداریم
دیگه روم نشد بپرسم چی شد :ngh:
دوباره ذوق و شوق بچگیا افتاده دنبالم=]

مراحمی برادر، آرش بودی دیگه شما درسته؟
عه مگه تو به آقا صابر گفتی منو مدیر اینجا کنه؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:36)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کی بود @Titiw

دوست دختر پسر عمو دوستم ساناز
خیلی باهاش حاا کردم با مزس
به پسر عموت بگو بدردش نمیخوره .
میگفت بیا تهران برنامه کنیم . 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرگز نگو هرگز(قلب شکسته)

ببین امیدواری جزئی از زندگیه
ولی خب
نا امیدی هم به همون میزان جزئی از زندگیه (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:19)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

))))=

من الان چشمم خورد به متولدین امروز
HBD ✌️
امیدوارم لبخند بزنی امروز

خیلی ممنونمم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:37)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
دوست دارم بدونم
کسی چندین سال بعد
اگه اینجا وجود داشت البته
بیاد ببینه یه تایپکی هست
با عنوان ارسال پیامک ممکن شد
چه فکری می کنه

پ.ن:تشکر بابت موضوع هایی که میزنی^^

هیچ چیز معلوم نیست
شاید چند سال بعد اینجا دیگه وجود نداشته باشه
شایدم باشه ولی مثل وضعیت نرمال اینترنت خلوت باشه و کاربری نداشته باشه
ولی خب چیزی که معلومه اینه که اگه یکی دید یادش میاد آغاز سال 2026 تو ایران چه اتفاقاتی افتاد .....

پی نوشت : خواهش میکنم Heart

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناسمت ن؟
@امیر2

منم همچین حسی نسبت بهت دارم
چقد جالب، ینی قبلا با هم دوست بودیم؟  Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

))))=

تبریک

ممنون