انجمن های تخصصی  فلش خور
چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) (/showthread.php?tid=3294)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - ahmadreza_namani - 23-02-2012

(21-02-2012، 21:48)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز میشه بگی چه راه تقلبی وجود داره ؟ من و داداشم دهنمون ... شد تا این رکورد رو زدیم حالا شما اومدی میگی اینا تقلب کردن !! بنده خودم گیمر هستم و میدونم که بازی ها با فرمت فلش هیچ راه تقلب یا کد رمز (Cheat) ندارند ... شما اگر دلیلی بر ضدیت حرف من دارید بگید ...

منظور ایشون رمز نبود یه حرکت پلنگی بود که سریع تر هر لول رو ببری یعنی این که امکان باختنت به 1درصد برسه من یه چیزی پیدا کردم ولی خودمو کشتم 33000هزار تا امتیاز گرفتم تو 1ساعت پس یعنی تو یک شبانه روز بازی کردی دیگه! ! !

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - sohrabb - 23-02-2012

جایزه آی جایزه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - ~SoLTaN~ - 23-02-2012

(23-02-2012، 15:28)ahmadreza_namani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2012، 21:48)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز میشه بگی چه راه تقلبی وجود داره ؟ من و داداشم دهنمون ... شد تا این رکورد رو زدیم حالا شما اومدی میگی اینا تقلب کردن !! بنده خودم گیمر هستم و میدونم که بازی ها با فرمت فلش هیچ راه تقلب یا کد رمز (Cheat) ندارند ... شما اگر دلیلی بر ضدیت حرف من دارید بگید ...

منظور ایشون رمز نبود یه حرکت پلنگی بود که سریع تر هر لول رو ببری یعنی این که امکان باختنت به 1درصد برسه من یه چیزی پیدا کردم ولی خودمو کشتم 33000هزار تا امتیاز گرفتم تو 1ساعت پس یعنی تو یک شبانه روز بازی کردی دیگه! ! !
خب پس شما تقلب کردی و دیگر رکورد شما حساب نیست ...

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - ronesans - 23-02-2012

یک شبانه روز که نه،حدود 50 ساعت میشه،اگه به روش معمولی امتیاز بگیرید.که باید عوامل زیادی کمک کنن،از جمله نرفتن برق.
یا اگه مثل ما لپ تاپی باشن،باید اونو 50 ساعت روشن بذارن.
البته یه بحث هست که تو صفحه او گفته شده،. اینکه تعداد ضربه ها بالا بره،که خیلی هم سخته.
من به 93 ضربه هم رسیدم،ولی امتیازی اضافه تر نداد.
بقیه هم اگه تونستن سعیشونو بکنن تا به ضربه های بالا برسن.
بسکتبال رو هم درست گفتن،میشد عمدا باخت و بازی رو تکرار کرد،متاسفانه من اون بازی رو دیر رسیدم،دگ نشد بازی کنم،وگرنه رکورد نفر اولش،راحت شکسته میشد.

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SH@@H@@B - 23-02-2012

(21-02-2012، 21:50)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2012، 21:42)SH@@H@@B نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر اولین دوره ی مسابقات که گذاشتی بسکتباله بود یادته بچه ها گفتن میشه راحت تقلب کرد امتیاز بره بالا این هم همینطوره. یه بازیای بهتر برای مسابقه بزار که داری جایزه میدی الکی الکی از دستت نره طرف براش زحمت کشیده باشه ممنون

خب اكه راه تقلب داشت ركورد ميزدي.جايزه مال تو ميشد

نه حوصلشو داشتم نه اینکه جرزنی میشد حالا اونی که اوله نوش جونش

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - .ali. - 23-02-2012

اقا من سوال داشتم
وقتی داری بازی می کنی
بعضی از دست ها 1دونه از جون حریفت کم میشه
این تقلب هست یا نه
من اینو هفته قبل مشاهده کردم

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - ~SoLTaN~ - 23-02-2012

دوست عزیز گزینه ی Hibernate رو در کامپیوتر واسه همین کارا گذاشتن ... شما که اینقد ادعا داری ما تقلب کردیم برو خودت رکورد بزن جایزه رو ببر و اینقد هم تهمت تقلب به مردم نزن ...

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - ahmadreza_namani - 24-02-2012

(23-02-2012، 17:53)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2012، 15:28)ahmadreza_namani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس شما تقلب کردی و دیگر رکورد شما حساب نیست ...

منظورم اون حرکتی که شما میگین نیست منظورم اینه که اگه یک جایی از بمبرو بزنی اون طرف نمیتونه هیچ وقت چنین توپی رو بگیر! ! !OK

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SABER - 24-02-2012

سلام دوستان عزیز.
مسابقه تمام شد.
دوستان برنده
شماذه کارت+ نام صاحب کارت رو برای بنده پیغام خصوصی بنمایند.

اگر کارت بانک ملی باشه چه بهتر.

با تشکر.

RE: چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SH@@H@@B - 25-02-2012

مسابقه بعدی کی شروع میشه؟