انجمن های تخصصی  فلش خور
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) (/showthread.php?tid=44417)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - omidkaqaz - 23-08-2015

گروه ببر:چه جالب فرید و مرضیه تو یه گروهن پس این میشه برای ما هماهنگی خوب...  گروه ما به اندازه کافی همو میشناسیم پس مدعی هستیم نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) 11 

گروه مار:به نظرت تو گروه تو مهرزاد و مهتاب باهم میسازن؟ هر چند که پسر وی تو گروه ولی شما حریف مدعی دوم ما هستید از نظر من 

گروه عقاب :عالیه با هم مچ مچن .. صمیمی و شبیه بودن اخلاق بین امیر و امیرعلی و یه چیزی نمیشه گف درکل رقیب اصل ما اینان

گروه اژدر:فک کنم شانس این گروه برای اولی از بقیه کم تر باشه... شاید احسان بتونه کاری بکنه از شادی هم هیچ کاری بعید نی مهتابم خوبه رقیب سوم ما اینان ....

شانس قهرمانی گروه ها بر اساس درصد

اژدر:60 درصد

ببر:90درصد

مار:80درصد

عقاب:85درصد

نظر من راجب گروهم: عالیه خوشم اومد از گروه واقعا خوب بود همگروهی های خوبی دارم

این فقط یه نظر بود و هیچ ربط خاصی به چیز های دیگه نداره

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Titiw - 23-08-2015

هر جا من باشم امیرعلی هس:|
+
مارو بیشتر میدوستیدم._.
عقاب چیه؟:|||

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Apathetic - 23-08-2015

(23-08-2015، 16:43)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروه اژدر:فک کنم شانس این گروه برای اولی از بقیه کم تر باشه... شاید احسان بتونه کاری بکنه از شادی هم هیچ کاری بعید نی مهتابم خوبه رقیب سوم ما اینان ....
الان فوش بدم عصبانی نمیشی ؟  Dodgy 
کی گفته شانس گروه ما از بقیه کمتره ؟ :|
الان مثلا داری روحیه میدی ؟ -_-

+ اهورا ؟ این دیگه چه گورستونیه منو توش انداختی ؟ این چه وضعه گروهبندیه ؟ :|
همه گروها 4 نفری ان .. فقد گروهه مائه که سه نفریه ! من و ایسانو احسان :|
احسان اصن کی هس ؟ نمیشناسم ._.
ایسانم که اصن من ندیدمش ..
من چرا همیشه انقدر بدشانسم  :hlp: 
خودم باید تنهایی گروهمو بالا ببرم .. هوففففف =||||

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - esiesi - 23-08-2015

1. اژدرها :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) 11

ایسان
شادی
احسان

یه نفر از گروه عقاب میخواد مخ یکی از اژدها های مارو بزنه :7
ما بس که قدرتمندیم سه تاییم بقیه چارتا :|

(23-08-2015، 17:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 16:43)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فوش بدم عصبانی نمیشی ؟  Dodgy 
کی گفته شانس گروه ما از بقیه کمتره ؟ :|
الان مثلا داری روحیه میدی ؟ -_-

+ اهورا ؟ این دیگه چه گورستونیه منو توش انداختی ؟ این چه وضعه گروهبندیه ؟ :|
همه گروها 4 نفری ان .. فقد گروهه مائه که سه نفریه ! من و ایسانو احسان :|
احسان اصن کی هس ؟ نمیشناسم ._.
ایسانم که اصن من ندیدمش ..
من چرا همیشه انقدر بدشانسم  :hlp: 
خودم باید تنهایی گروهمو بالا ببرم .. هوففففف =||||

امید جان این حرفات از کدوم رساله ی توضیح المسائل بود ؟
اژدها مسلما از مار و عقاب ببر قوی تره 
اگه دقت کنی ما سه تاییم بقیه چارتا 
ینی قدرت ما از هه بیشتره 
اجرکم عندالله

احسان منم
آیسان زنِ اهوراس 
همون ک نذاشت اهورا حشره رو با کیک بخوره :|

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - sober - 23-08-2015

میشه فونتشو درشت تر کنید؟:|

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 23-08-2015

(23-08-2015، 18:05)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فونتش درشته ک .. رو 4 زدم !
مرورگرتون چیه؟

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - sober - 23-08-2015

(23-08-2015، 18:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 18:05)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرتون چیه؟

فایر فاکس

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 23-08-2015

(23-08-2015، 18:11)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 18:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرتون چیه؟

فایر فاکس
اصلا خوانا نی؟
بقیه هم همین مشکلو دارن؟

(23-08-2015، 18:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 18:11)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرتون چیه؟

فایر فاکس
اصلا خوانا نی؟
بقیه هم همین مشکلو دارن؟

چرا ولی اگه یه ذره درشت تر شه بهتره
خط ها رو نمیشه راحت تشخیص داد
نمی دونم

RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - *Nafas* - 23-08-2015

منم با فایرفاکسم..مشکلی نیس..
این گونه است:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://opload.ir/im/4m94/b4dd6403890d1.bmp