![]() |
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ♥CRAZY G!RL♥ - 04-06-2014 رپ تو یه دو رویی یه آدم پست شدی یه کسی که با همه هست RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - میرزا پشمک الدین - 07-06-2014 پاپ ![]() هرچی آرزوی خوبه مال تو هرچی که خاطره داری مال من اون روزای عاشقونه مال تو این شبای بی قراری مال من RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - *کاترینا جون* - 09-06-2014 رپ کاش توروم یکم حس خجالت داشتی و از اولش باهام صداقت داشتی چی شد تا حرف از صداقت شد یهو صدات قطع شد تو با من گرم بودی دستات چرا سردشد RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ḲℑℳℐÅ - 11-06-2014 رپ: آهنگ(باما)ازشاهین نجفی و پاپ: آهنگ برف ازمهدی یراحی RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ali62 - 12-06-2014 همه جا شده حرف از ابلیس ابلیس اومد ابلیس باز رفت ابلیس دوباره با یه اهنگ برگشت یه اهنگ مشت بیا فاز هشت RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ARMY - 15-06-2014 پاپ به هرجا رسیدم به عشق تو بود کنار تو هرچی بگی داشتم ببین پای تاوان عشقم به تو عجب حسرتی تو دلم کاشتم ![]() ![]() RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - niusha22 - 17-06-2014 پاپ رپ سامي بيگي اي جونم عمرم نفسم عشقم تويي همه كسم... همه درگير اين يه دردي هزاربار از عشق توبه كرديم... كلا سامي بيگي حسين ابليس سياوش سيجل بهزاد ليتو RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 17-06-2014 تو که میدونستی من تکیه گاه محکمتم بگو با من دیگه چرا د آخه نوکرتم ؟ من که هر دقیقم وابسته به دقیقه تو بود من که حتی لباس تنم به سلیقه تو بود یاس - وقت رفتن رپ RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Directioner_kimia - 18-06-2014 Pop Just one direction Circles, we going in circles دایره وار ، ما داریم دایره وار دوره خودمون میچرخیم Dizzy’s all it makes us همه ی اینا مارو گیج میکنه We know where it takes us میدونیم ما رو کجا میبره We’ve been before قبلا اون جا بودیم Closer, maybe looking closer نزدیک تر ، شاید نزدیک تر به نظر بیاد There’s more to discover خیلی مونده تا بفهمیم Find that what went wrong این رو که چه چیزی اشتباه پیش رفت Without blaming each other بدون اینکه همدیگه رو سرزنش کنیم RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ϟ Gσтнıc ναмρıяє Gıяʟ ϟ - 24-06-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sitting in the dark, I can't forget نشستن در تاريکي ، من نميتونم فراموشش کنم Even now, I realize the time I'll never get تا کنون ، من متوجه زماني شدم که هيچ وقت نفهميدمش Another story of the bitter pills of fate يک داستان ديگري از قرصهاي تلخ سرنوشت I can't go back again, I can't go back again من نميتونم به عقب برگردم دوباره ، But you asked me to love you and I did اما تو پرسيدي براي اينکه دوستت داشته باشم و چنين کردم Traded my emotions for a contract to commit با احساساتم تجارت کردي براي نوشتن قراردادي براي تسليم کردنم And when I got away I only got so far و وقتي فرار کردم فهميدم فقط خيلي دور رفتم The other me is dead, I hear his voice inside my head ديگريه من مرده، من صدايي در درون سرم ميشنوم And we were never alive and we won't be born again و ما تا ابد زنده نيستيم و دوباره متولد نميشيم But I'll never survive with dead memories in my heart اما من هيچ وقت زنده نخواهم ماند با يک حافظه ي مرده اي در قلبم Dead memories in my heart Dead memories in my heart |