انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=105889)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - amaya nanaz - 06-05-2014

از همتون بدم میاد ازتون متنفرم من رو جواب سلام خیلی حساسم ا ا ا ا ا ا ا ا ا ه ه ه ه ه ه ه AngryAngryAngry

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ( lιεβ ) - 06-05-2014

عـَمـو ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mohammad 77 - 06-05-2014

(06-05-2014، 18:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 18:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه هنگامه !

هرطوری ک راحتتتتی |: فقد سریع >_<

خُ از ظهر دارم از همه میپرسم یکی بهم ج نمیدهههه احححححح ..

________________________________________________________________________________​___________________________________________________

درود مُحـمد ! (: خـوبی !؟ ..

خوبم
تو خوبي؟ چعع خبر؟!|:

هیـچ . . . |:

تُ چ خبـر !؟ .. |:

نيست!

(06-05-2014، 18:53)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همتون بدم میاد ازتون متنفرم من رو جواب سلام خیلی حساسم ا ا ا ا ا ا ا ا ا ه ه ه ه ه ه ه AngryAngryAngry

اوه اوه اوه .. |:

دیـوونـه نـَشــو دُخــتَرَم -_-

اینـجـآ این جـوریی ..

سَلـام مـیدی جـواب نمـیدَن /: ..

برآی هـَمـین مـن یهوووی مـیپرم تُ جـمـع ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mohammad 77 - 06-05-2014

(06-05-2014، 18:53)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______________________________-
توهين!

(06-05-2014، 18:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـَمـو ..

سلام.صبر کن~_&

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - amaya nanaz - 06-05-2014

اخه صد بار اینو گفتم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - [ niki ] - 06-05-2014

با این چیزا درس نمیشه |:
باس مث نخود بپری تو صحبتشون به احتمال 5% جوابتو میدن |:

(06-05-2014، 18:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______________________________-
توهين!

(06-05-2014، 18:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـَمـو ..

سلام.صبر کن~_&
بَرآی چـی o.O ..؟!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - رکسانا h/2 - 06-05-2014

مرضیه دادم.ببین میتونی بفهمی !!

(06-05-2014، 18:57)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه صد بار اینو گفتم
هـَر چـقـدر بـگـی جـوابــتو نمـیدَن ..

مـآ هـَمـه برآی هــَمــین یـهویی مـیپریم تُ بـَحــث /: ..