RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - Ɗєя_Mσηɗ - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:10)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 9:55)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 9:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 9:26)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راسی چیشد امتحانت ؟
چیکار کردی ؟
اگه خراب کردی اشکال نداره آ ! منم الان امتحان داشتم پنج تا سوال بود ولی طولانی ):
کلا ۵ تا ص شد ):
الان که دارم به سوالا فک میکنم .. بابا خیلییی اسون بود :|
نصفش از برگه های دیشب .. بقیشم از مباحثی بود ک خونده بودم :|
توقع داشتم سخت تر بده ..
بعید بود از این معلم -_- .. ولی دمش گرم ._.
پس پوکر فیس چی میگه ؟
چ شانسی آ ._.
خوابم میاد .. ولی در واقع نمیاد :|
دارم با عشقم داستان اسباب بازیا میبینم -_- با سیب زمینی سرخ کرده *-*
خیلییییی ینی ._. خودم کپ کرده بودم ! |:
میمیری بگیر بخواب -_-
با قسمت سیب زمینی سرخ کردش موافقم ^ ^
الان باید خوشحال باشی ! ._.
الا پی وی معلم ریاضیم پلاسم !:
آره آره .. توام بیا باهم بخوریم *_*
نای خوشحالیم ندارم ک .. دفتر دوستم یادم رفته بود ببرم بهش بدم کلا خیسم کرد بیشور ): دوش گرفتم همه انرژی رفت -_-
(13-06-2020، 10:11)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:07)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا من گفتم خوابم میاد همه خوابشون میاد =v
اصنمن تهاجم فرهنگیم =v
اووووف باباا تهاجم :|
تو سه روز دوساعت خوابیدم فقد ):
=v دیگه چ کنم
شماها هرچی دارید از صدقه سرِ ما دهه هفتادیاس خدایی =|
=v ورژن جدیده حاجی ! :vvvv
به استثنای تو :v
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - bOoOoOy - 13-06-2020
دوش اصن انرژی گیره شیطون =v
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ρυяρℓє_ѕку - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:10)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 9:55)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 9:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان که دارم به سوالا فک میکنم .. بابا خیلییی اسون بود :|
نصفش از برگه های دیشب .. بقیشم از مباحثی بود ک خونده بودم :|
توقع داشتم سخت تر بده ..
بعید بود از این معلم -_- .. ولی دمش گرم ._.
پس پوکر فیس چی میگه ؟
چ شانسی آ ._.
میمیری بگیر بخواب -_-
نای خوشحالیم ندارم ک .. دفتر دوستم یادم رفته بود ببرم بهش بدم کلا خیسم کرد بیشور ): دوش گرفتم همه انرژی رفت -_-
مگه امتحان بعدیت ریاضیه ؟
تو اونور دنیایی :| D:
یادش بخیر لوله خالی خودکار رو با کاغذ مچاله شده کوچیک پر میکردم و با فوت میزدم تو سر و صورت ردیف جلوییا ): اَی میچسبید D:
ای بی عرضه ._. وایسادی خوردی فقط ؟! D:
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - B I N A M - 13-06-2020
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - Ɗєя_Mσηɗ - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:22)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:17)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس پوکر فیس چی میگه ؟
چ شانسی آ ._.
میمیری بگیر بخواب -_-
یادش بخیر لوله خالی خودکار رو با کاغذ مچاله شده کوچیک پر میکردم و با فوت میزدم تو سر و صورت ردیف جلوییا ): اَی میچسبید D:
نه بابا .. دادم رف .. دنبالِ مستمرم -_-
خو یا منو ببر به خونتون یا بیا به خونه ی ما دگ *-*
نگو نگووو .. خاطرات منم زنده شد .. عآه یادش بخیر |: .. هنو من جوهر خودکارو درمیاوردم یکم خم میکردم رو لوله ش.. عین تیرکمون میشد .. میزدم به جلوییا یهو از پشت ضربه ی سهمگینی بشون وارد میشد اصن D::
بی عرضه چیه عشقم .. داشتم با یکی دگ حرف میزدم یهو دیدم از اسمون داره میباره -_- بابام نمیذاش تو ماشین بشینم میگف برو هروخ خشک شدی بیا D:::::
شوخی می نمایم البته -_-
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - Sirvan10_a - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:20)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Khidt midoni dige chera soal mi koni
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ρυяρℓє_ѕку - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2020، 10:22)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میمیری بگیر بخواب -_-
نه بابا .. دادم رف .. دنبالِ مستمرم -_-
خو یا منو ببر به خونتون یا بیا به خونه ی ما دگ *-*
نگو نگووو .. خاطرات منم زنده شد .. عآه یادش بخیر |: .. هنو من جوهر خودکارو درمیاوردم یکم خم میکردم رو لوله ش.. عین تیرکمون میشد .. میزدم به جلوییا یهو از پشت ضربه ی سهمگینی بشون وارد میشد اصن D::
بی عرضه چیه عشقم .. داشتم با یکی دگ حرف میزدم یهو دیدم از اسمون داره میباره -_- بابام نمیذاش تو ماشین بشینم میگف برو هروخ خشک شدی بیا D:::::
شوخی می نمایم البته -_-
مهسا بیخیال -_- ، هرچی شدی دیگه
بقول ی عزیزی : تو پیشی منی و میاو پس عشوه نریزو بیاو D:
افرین دختر خودمی ._. ♡
خب من بابام بود میگفت پیاده بیا :|
ولی من شوخی ندارم D: ، بابام رخششو بیشتر من دوس داره D:: -_-
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - bOoOoOy - 13-06-2020
این همه تایپ میکنید میخونید بعد همشو؟
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - B I N A M - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:34)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این همه تایپ میکنید میخونید بعد همشو؟
همه رو یجا ندادن که برادر
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ɪᴄᴇ - 13-06-2020
(13-06-2020، 10:20)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هویج بزن D:
|