انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 05-05-2026

(05-05-2026، 11:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:36)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمترش کردم جدی
نمیشه واقعا برنگشت، جمع میشیم اخر هفته ها نمیشه نه گفت اونم با این شرایط فعلی

چرا نمیشه آخه؟
به شرایط ربطی نداره فکر نمیکنی بهونه‌اس این؟

دوپامین
نه واقعا بهونه نیست، جایگزینی براش ندارم 
یچیزی باشه 2 3 ساعت مغزتو خالی کنه بنظرم خوبه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 05-05-2026

(05-05-2026، 11:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو طول روز و همچنین اوایل شب دیدمشون که مثلا بیدارن و استقرار با گشت و اینا دارن
ولی اصلا آخر شب نرفتم ببینم دارن چیکار میکنن
پس خوبه که فهمیدم هنوز همونجورین

نیروهوایی هرجا دیدی آمبولانس پارکه بپیچ به بازی فرار کن 
اینجوری بگم

دست شما درد نکنه

(05-05-2026، 11:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:40)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو اشتباه بگم منم کتک میزنی؟ 11

خیر باهات کات میکنم
دوست داری دوباره به زندگی خفت بار سینگلی برگردی؟ Shy

نمیشه هم اسمتو درست بگم هم کتکم بزنی؟ 11

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 05-05-2026

(05-05-2026، 11:44)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیشه آخه؟

دوپامین

برو دوچرخه سواری
برو ورزش
چون جایگزین پیدا نمیکنی باید مغزتو از بین ببری؟
بعدشم دوستاتو عوض کن

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 05-05-2026

(05-05-2026، 11:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر باهات کات میکنم
دوست داری دوباره به زندگی خفت بار سینگلی برگردی؟ Shy

من کی باشم ک دست رو اقایی بلند کنم14k

(05-05-2026، 11:44)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیشه آخه؟

دوپامین

برو دختر بازی

(05-05-2026، 11:46)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوپامین

برو دوچرخه سواری
برو ورزش
چون جایگزین پیدا نمیکنی باید مغزتو از بین ببری؟
بعدشم دوستاتو عوض کن

ورزش میکنم 
چندساله باشگاه میرم به تغذیه و مکمل هامم خیلی میرسم ولی اون سرخوشی که میخام رو نداره 
تو واقعا نیاز داری یک مدتی از هرچیزی رها بشی دردسترس ترین گزینه همینه دیگه هیچی جاشو نمیگیره
دوستام ادمای خوبین بابا چرا عوضشون کنم خیلی ساله میشناسمشون ((:

(05-05-2026، 11:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی با کمربند بزنیش بدون دخالت مستقیم دست

(05-05-2026، 11:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه فقط زن سالاری حاکمه 7

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 05-05-2026

(05-05-2026، 11:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی با کمربند بزنیش بدون دخالت مستقیم دست

بعد با همون کمربند خفم کنه چی

(05-05-2026، 11:52)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه فقط زن سالاری حاکمه 7

بازم از یه ازمون دیگه سربلند بیرون اومدی497