انجمن های تخصصی  فلش خور
¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ (/showthread.php?tid=228076)

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Interstellar - 27-05-2015

(27-05-2015، 10:57)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:55)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:53)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ی چیزی کشفیدم میگن سلام سلامتی میاره تو فلش اینه:
سلام سپاس میاره^__^

اره ولی ج ک نمیدن اعصاب خوردیا|:

یــآدش بخـیـر این آوآتــآره .__.

خــآطـره دآرم بـآش -___-

._.

فرومـ..

اهنگ میگه امتحانمو بد ندادم 20 میشم

:|

میگی من الان به این بشر چی بگم ؟ =||

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Titiw - 27-05-2015

شآرژ ندارم:|
فری شب یادت نره._.
خدافس

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - امــــــیـــــــر راد - 27-05-2015

تو تک دلمو بریدی

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mason - 27-05-2015

نقل قول: چــرآ رفتــآر میکنی .__.*
:v

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - M ATIN - 27-05-2015

تا ک چشماتُ وا کردی غمای توی دِلَم مُرد

(27-05-2015، 10:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:48)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:45)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با این کلمه مشکل پیدا کردم ._.

خوبم .. تو چطوری ؟ ._.

129f

._.

هرچه میخواهی بگو :|

منم خوبم :/

چه خبر؟ :/

چقد سوال =|
خبر همونیه ک زیر پستته :/

انقد رسمی رفتار نکن خو ._. ..

من ترسناک نیستم ._.

من رسمی رفتار نمیکنم :|

چیزی به ذهنم نمیرسه طور دیگه رفتار کنم =|

یه حرکتی بگید من انجام بدم =//

_

ترسنـــآک .-.

_

شعار واست ساختم :/ فرش فرنام انتخابی ناب :|||

دوستان در آینده همچین شعاری دیدی برید سریع بخرید :||
فیلم ترسناک معرفی کن :/

اره دست سازه ماهانه ._.

پارانرمــال ._.

دیدیش؟ :/

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mason - 27-05-2015

(27-05-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:48)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

هرچه میخواهی بگو :|

منم خوبم :/

چه خبر؟ :/

چقد سوال =|

من ترسناک نیستم ._.

_

ترسنـــآک .-.

_

اره دست سازه ماهانه ._.

پارانرمــال ._.

نه :/

داستانش چیه ؟

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - امــــــیـــــــر راد - 27-05-2015

تـــــــکــــــــ دلـــــــــــــومــــــــــــــ

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - an idiot - 27-05-2015

(27-05-2015، 10:59)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:57)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:55)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 10:53)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ی چیزی کشفیدم میگن سلام سلامتی میاره تو فلش اینه:
سلام سپاس میاره^__^

اره ولی ج ک نمیدن اعصاب خوردیا|:

یــآدش بخـیـر این آوآتــآره .__.

خــآطـره دآرم بـآش -___-

._.

فرومـ..

اهنگ میگه امتحانمو بد ندادم 20 میشم

میگی من الان به این بشر چی بگم ؟ =||

فـروم چیه یـآد انجمـن میفتم ://

(27-05-2015، 10:59)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شآرژ ندارم:|
فری شب یادت نره._.
خدافس

نه حــوآسم هس :>

آبیـآفـرآ ^__^

خدآفظ ((=

(27-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ترسناک نیستم ._.

_

ترسنـــآک .-.

_

اره دست سازه ماهانه ._.

پارانرمــال ._.

داستانش چیه ؟

سه دوستن..دوتشون پرن یکیشون دختره

بعد آپارتمان خونه یکی از پسرا همسایشون جنیه [ تسخر شده ] ._.

بعد ایناام هی میرن کرم میریزن اینا بقیشو باید ببینی :|

یه دوربین دارن همش با اونه..ینی کل فیلم اون دوربینست که اینا باهاش فیلم میگرفتن ._.

خیلی خوبه.. چندتا قسمتم هست..ولی اونطوری نیست که وابسته باشه به هم.. ینی هر قسمتش یه چیزِ..

(27-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ترسناک نیستم ._.

_

ترسنـــآک .-.

_

اره دست سازه ماهانه ._.

پارانرمــال ._.

داستانش چیه ؟

سه دوستن..دوتشون پرن یکیشون دختره

بعد آپارتمان خونه یکی از پسرا همسایشون جنیه [ تسخر شده ] ._.

بعد ایناام هی میرن کرم میریزن اینا بقیشو باید ببینی :|

یه دوربین دارن همش با اونه..ینی کل فیلم اون دوربینست که اینا باهاش فیلم میگرفتن ._.

خیلی خوبه.. چندتا قسمتم هست..ولی اونطوری نیست که وابسته باشه به هم.. ینی هر قسمتش یه چیزِ..