RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Interstellar - 27-05-2015
(27-05-2015، 10:57)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:55)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:53)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقا ی چیزی کشفیدم میگن سلام سلامتی میاره تو فلش اینه:
سلام سپاس میاره^__^
اره ولی ج ک نمیدن اعصاب خوردیا|:
یــآدش بخـیـر این آوآتــآره .__.
خــآطـره دآرم بـآش -___-
._.
فرومـ..
اهنگ میگه امتحانمو بد ندادم 20 میشم
:|
میگی من الان به این بشر چی بگم ؟ =||
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Titiw - 27-05-2015
شآرژ ندارم:|
فری شب یادت نره._.
خدافس
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - امــــــیـــــــر راد - 27-05-2015
تو تک دلمو بریدی
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mason - 27-05-2015
نقل قول: چــرآ رفتــآر میکنی .__.*
:v
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - M ATIN - 27-05-2015
تا ک چشماتُ وا کردی غمای توی دِلَم مُرد
(27-05-2015، 10:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:48)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:45)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من با این کلمه مشکل پیدا کردم ._.
خوبم .. تو چطوری ؟ ._.

._.
هرچه میخواهی بگو :|
منم خوبم :/
چه خبر؟ :/
چقد سوال =|
خبر همونیه ک زیر پستته :/
انقد رسمی رفتار نکن خو ._. ..
من ترسناک نیستم ._.
من رسمی رفتار نمیکنم :|
چیزی به ذهنم نمیرسه طور دیگه رفتار کنم =|
یه حرکتی بگید من انجام بدم =//
_
ترسنـــآک .-.
_
شعار واست ساختم :/ فرش فرنام انتخابی ناب :|||
دوستان در آینده همچین شعاری دیدی برید سریع بخرید :||
فیلم ترسناک معرفی کن :/
اره دست سازه ماهانه ._.
پارانرمــال ._.
دیدیش؟ :/
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mason - 27-05-2015
(27-05-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:48)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.
هرچه میخواهی بگو :|
منم خوبم :/
چه خبر؟ :/
چقد سوال =|
من ترسناک نیستم ._.
_
ترسنـــآک .-.
_
اره دست سازه ماهانه ._.
پارانرمــال ._.
نه :/
داستانش چیه ؟
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - امــــــیـــــــر راد - 27-05-2015
تـــــــکــــــــ دلـــــــــــــومــــــــــــــ
RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - an idiot - 27-05-2015
(27-05-2015، 10:59)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:57)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:55)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 10:53)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقا ی چیزی کشفیدم میگن سلام سلامتی میاره تو فلش اینه:
سلام سپاس میاره^__^
اره ولی ج ک نمیدن اعصاب خوردیا|:
یــآدش بخـیـر این آوآتــآره .__.
خــآطـره دآرم بـآش -___-
._.
فرومـ..
اهنگ میگه امتحانمو بد ندادم 20 میشم
میگی من الان به این بشر چی بگم ؟ =||
فـروم چیه یـآد انجمـن میفتم ://
(27-05-2015، 10:59)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شآرژ ندارم:|
فری شب یادت نره._.
خدافس
نه حــوآسم هس :>
آبیـآفـرآ ^__^
خدآفظ ((=
(27-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ترسناک نیستم ._.
_
ترسنـــآک .-.
_
اره دست سازه ماهانه ._.
پارانرمــال ._.
داستانش چیه ؟
سه دوستن..دوتشون پرن یکیشون دختره
بعد آپارتمان خونه یکی از پسرا همسایشون جنیه [ تسخر شده ] ._.
بعد ایناام هی میرن کرم میریزن اینا بقیشو باید ببینی :|
یه دوربین دارن همش با اونه..ینی کل فیلم اون دوربینست که اینا باهاش فیلم میگرفتن ._.
خیلی خوبه.. چندتا قسمتم هست..ولی اونطوری نیست که وابسته باشه به هم.. ینی هر قسمتش یه چیزِ..
(27-05-2015، 11:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ترسناک نیستم ._.
_
ترسنـــآک .-.
_
اره دست سازه ماهانه ._.
پارانرمــال ._.
داستانش چیه ؟
سه دوستن..دوتشون پرن یکیشون دختره
بعد آپارتمان خونه یکی از پسرا همسایشون جنیه [ تسخر شده ] ._.
بعد ایناام هی میرن کرم میریزن اینا بقیشو باید ببینی :|
یه دوربین دارن همش با اونه..ینی کل فیلم اون دوربینست که اینا باهاش فیلم میگرفتن ._.
خیلی خوبه.. چندتا قسمتم هست..ولی اونطوری نیست که وابسته باشه به هم.. ینی هر قسمتش یه چیزِ..
|