انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - ☼آریا☼ - 03-11-2013

(03-11-2013، 21:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2013، 20:08)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2013، 16:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوی:|
بهتر نی من نویسنده شم؟

کدوم بخش؟
اهنگ و موسیقی:|

فکر نکنم نیاز داشته باشه.تازه فعالیتتون از چند نفر کم تره.باید با آقا صابر هماهنگ کنید

RE: پیشنهادات - tandis tanhaei - 04-11-2013

با سلام و خسته نباشی 
میخواستم نحوه اسفاده از نرم افزار dj mix station 3
رو بذارید تو سایت، اخه راهنمایی که تو برنامش هست انگلیسیه

مرسیBlush

RE: پیشنهادات - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 04-11-2013

وقتی به لیست سیاه شخصی فرستاده میشیم از طریق پیام خصوصی به ما اطلاع داده بشه.
باتشکر از زحماتSmile

RE: پیشنهادات - τοxικ - 05-11-2013

(04-11-2013، 19:58)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باتشکر از زحماتSmile

لُُُزومي نَـداره !

RE: پیشنهادات - Apathetic - 05-11-2013

ولی یه بار اینجور شد یه پ.خ اومدم واسم نوشت شما از لیست من حذف شدید :|

RE: پیشنهادات - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 05-11-2013

(05-11-2013، 13:10)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2013، 19:58)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باتشکر از زحماتSmile

لُُُزومي نَـداره !

خب واسه من داره.

RE: پیشنهادات - τοxικ - 06-11-2013

(05-11-2013، 22:26)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2013، 13:10)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باتشکر از زحماتSmile

لُُُزومي نَـداره !

خب واسه من داره.

نمــيشه كه هرچي شما لازم داري انجام بشه!

RE: پیشنهادات - Apathetic - 06-11-2013

اینجا محل پیشنهاداته نه کل کل ..

هر کسی هم میتونه نظرشو اعلام کنه :|

RE: پیشنهادات - عماد3 - 06-11-2013

یه زره بازی استراتژی بزارید از نظر من اینا کمن چون بیشترشون مزخرفن طرفدار های بازی استراتژی زیادن ولی بازی هاش اینجا کمن لطفا بازی های استراتژی تون رو بیشتر بکنید

یادم رفت اینو بگم با تشکر از سایت و مدیرای خووبتون

RE: پیشنهادات - AYLIN♥♥♥♥ - 06-11-2013

من درخواست دارم سایت و یه مقدار به روز تر کنند.

ولی بازم از آقا پویا و عمو صابر به قول خودشون ممنون و مر30.

مثلا زمینه صفحه رو عوض کنند و اعتبار برای هر کاربر بزارند تا بتونن بفهمند نظر دیگران درباره ی خودشون چیه.قسمت های جدید تری بزارند مثل خانه و خانه داری و........