انجمن های تخصصی  فلش خور
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] (/showthread.php?tid=241845)

RE: [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 23-08-2015

(23-08-2015، 18:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 18:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (: 

فقـطـ تـا دوآزده مـنـو می بینید :\ نتم ساعت 12 تموم میشع احتمال 99% }: 

سلام
خـوبــ,__ دآدآ ؟ (: 
(23-08-2015، 18:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 18:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (: 

سلام
ایمان میخوام اسمو عوض کنم
چی بزارم؟؟
:\ 
Mσяνα
MƠƦƔƛ
M♡ŔѴΛ
Ⓜⓞⓡⓥⓐ
ოօгνձ
Μσгvλ
Mσŗ√ą
M⊕r∀α
ʍøƦυα
♏ØRVÂ
M◊r√ª
⒨⒪⒭⒱⒜

چـطوره ؟ (: 

RE: [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] - ÆҐÆŠĦ - 23-08-2015

(23-08-2015، 18:58)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 18:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (: 

سلام
خـوبــ,__ دآدآ ؟ (: 

(23-08-2015، 18:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (: 

سلام
چی بزارم؟؟
Mσяνα
MƠƦƔƛ
M♡ŔѴΛ
Ⓜⓞⓡⓥⓐ
ოօгνձ
Μσгvλ
Mσŗ√ą
M⊕r∀α
ʍøƦυα
♏ØRVÂ
M◊r√ª
⒨⒪⒭⒱⒜

چـطوره ؟ (: 

نه خوب نيستم تشكر
خوبي؟

(23-08-2015، 19:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خوب نيستم تشكر
خوبي؟
طبق معمول افسرده ای :| 

منم بد نیستم هعی .. 

چرا ؟ 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 113
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Navisa.

سحر چرا بن ِ ؟ :| 

RE: [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 23-08-2015

(23-08-2015، 18:58)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (: 

سلام
خـوبــ,__ دآدآ ؟ (: 

سلآم (: 

سلام
چی بزارم؟؟
Mσяνα
MƠƦƔƛ
M♡ŔѴΛ
Ⓜⓞⓡⓥⓐ
ოօгνձ
Μσгvλ
Mσŗ√ą
M⊕r∀α
ʍøƦυα
♏ØRVÂ
M◊r√ª
⒨⒪⒭⒱⒜

چـطوره ؟ (: 
خوبه فقط اسممو بزارم؟!!
سحر چون اکنتشو داد به یکی دیگه

(23-08-2015، 19:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 19:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خوب نيستم تشكر
خوبي؟
طبق معمول افسرده ای :| 

منم بد نیستم هعی .. 

چرا ؟ 

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 113
Navisa.

سحر چرا بن ِ ؟ :| 

هيم من اين تازگيا شاد بودم
خوب ديگه دارم ميشكنم كه طبيعيه هع

مـُر .. 

خب کنارش ازین زنگوله ها بنداز :| ~÷×✤♔

چون اکانتشو به یکی دیگه داد واسه همیشه بنه ؟ :||| 

RE: [« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 23-08-2015

(23-08-2015، 19:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـُر .. 

این imparadox رو بذارم فقط کلا اسمه اسکی از دوستمه^__^
اره چون میخواست بره و اکانتشم بعد داد به یکی دیگه.-.
مر و زنگوله؟

(23-08-2015، 19:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(: 

حیفـــ کــ, امشب آخرین شبمـ, ._. وگـرنه یه کلآس میزآشتم روانشناسی برای تو و هر کی که نآرآحت ِ و افسردس ._. 

(23-08-2015، 19:17)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 19:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(: 

حیفـــ کــ, امشب آخرین شبمـ, ._. وگـرنه یه کلآس میزآشتم روانشناسی برای تو و هر کی که نآرآحت ِ و افسردس ._. 

هم
از خودم بدم مياد

(23-08-2015، 19:17)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2015، 19:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـُر .. 

این imparadox رو بذارم فقط کلا اسمه اسکی از دوستمه^__^
اره چون میخواست بره و اکانتشم بعد داد به یکی دیگه.-.
مر و زنگوله؟
مر و هر گوله :|