انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 25-05-2016

منم میز اولم ._.
از بس خوش شانسیم تکمیله ، صندلیمم کجه !
موقع امتحان دادن باید یه دستم زیر میز باشه که صاف شه :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ - 25-05-2016

هندسهـ هم تموم شُد هورآآآآآا^___^
اوف دینیـ/:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Dead Silence - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:29)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میز اولم ._.

منم میز اول ردیف وسط :|

(25-05-2016، 11:43)▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوف دینیـ/:

هندسه 2 یا 3 ؟ ینی دومی یا سوم ؟

(25-05-2016، 11:44)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:29)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میز اولم ._.

(25-05-2016، 11:43)▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوف دینیـ/:

هندسه 2 یا 3 ؟ ینی دومی یا سوم ؟
هندسه دو

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 25-05-2016

منم میز اولم ._.

میز من یه تکون میخورم صدا میده :| 

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:44)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میز اولم ._.

اوه یس :|
چه جاهای افتضاحی بهمون دادن آآآ :|
ب معاونمون میگم بابا صندلیم داغونه من وسط امتحان همش برگه هام میریزه پایین میگه نه نه نه ._.

(25-05-2016، 11:48)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میز اولم ._.

میز من یه تکون میخورم صدا میده :| 
وایییی D:
من ترم اول صندلیم اینجور بود !
تفاوتش این بود که تکون نمیخوردمم صدا میداد ! کلا در حال صدا دادن بود :|
منم که اصلا نمیتونم تکون نخورم برا همین همش نگاه مراقبا و بقیه بچه ها رو من بود که چرا صدا میدم :/

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی D:
من ترم اول صندلیم اینجور بود !
تفاوتش این بود که تکون نمیخوردمم صدا میداد ! کلا در حال صدا دادن بود :|
منم که اصلا نمیتونم تکون نخورم برا همین همش نگاه مراقبا و بقیه بچه ها رو من بود که چرا صدا میدم :/

بدترین چیز ممکن هم همینه ! جای میزامونو عوض کردن منم رفتم اون گوشه موشه ها که اصلا معلوم نمیشم . اگه صدا هم بیاد که نمیتونم تقلب کنم -_- .

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میز اول |:
:|
|:

بدبختシ
هِق هِق هِق >_<
|:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Dead Silence - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:46)▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هندسه دو
چه سوتی ای دادم D: هندسه دو واسه سومه . اگه دومی هندسه 1 عه ._. دومی واقن ؟ D: بت نمیاد :|

نقل قول: اوه یس :|

چه جاهای افتضاحی بهمون دادن آآآ :|
ب معاونمون میگم بابا صندلیم داغونه من وسط امتحان همش برگه هام میریزه پایین میگه نه نه نه ._.

من که اصن نمیتونم تقلب بگیرم .. جلوم هیشکی نی :| جغرافی جاخالی مونده بودم پشتیمم همش ضایع بازی درمیاورد از من بگیره اخرش جاشو عوض کرد -_- خیلی بد شد |:

(25-05-2016، 11:57)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:46)▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هندسه دو
چه سوتی ای دادم D: هندسه دو واسه سومه . اگه دومی هندسه 1 عه ._. دومی واقن ؟ D: بت نمیاد :|
بله با سوتی تو مَنم رفتم زیر رادیکال=) 
نه هندسه یک سال دومم