RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:31)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:27)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:25)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:23)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:20)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعله من شک داری ؟ ._____.
نخوابیدی چرا ؟!
نَ بابا نززن حالا D:
من ک الان نمیخابم کِ فندق
منِ بی زبون تورو بخوام بزنم ؟ چ حرفا D:
هروق خواسی بری بگو
دیگ چقــــــد مظلوم نمایی اَی خِـــداD:
چش
واسا هنو اولشه D:
نشونت میدم چقد بی زبونُ مظلومم ( عذاب وجدانش پا خودت ) v:
بی بلا خواعرم ♡
+ چرا وقتی کسی نقل قول میکنه تو اطلاعیه نشون داده نمیشه -_-
فقط واسع تگ و پ.خ اطلاعیه نشون میده
واوَیلا D:
اره اره از قیافت معلوم بود (قربون قیافت لهنتی) D:
بزن ت سرش:||
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - AMIRMAHDI_AEZAZI - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:32)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو معنی کنین ببینم:
چشم اگر با دوست داری گوش با دشمن مکن..
عاشقی و نیک نامی سعدیا سنگ و سبوست..
یه ساعته دارم به معنیش فک میکنم..
با شما هستمااااا 
چته دختر
اون بیتو معنی کن
نمی تونم ماتم نباش زولا داری
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - محمّد - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:33)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:28)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:24)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو منو میشناسی تو زولا
اره ولی گروهم خفنه تازه سر جوخه 
لول ۴۳ بودم یک زمانی (:
چه حالی میکردم اون زمانا! با awp وگلاک ۱۸ میرفتم خرابکاری ی احساس پرویی بهم دست میداد. نایفم که میرفتم از خود بی خود میشدم 
حال میکردی دیگه
الان نیستی چطور منو شناختی
لیدر ی گروهی هم بودم اسمش "قدس" بود. اگه یادت بیاد بهت گفته بودم هروقت لول ۲۰ شدی درخواست بده (:
سوالی بود جملم! گفتم تا چه حد نوبی؟
یادم نیست یه بار دیگه دان کن بیا باهم بازی کنیم راستی مدیره گروهی
اکانتمو دادم به ی اشنایی گروه رو هم روش. اگه نصب کنمهم با اکانت ضعیف باید بازی کنم ):
ولی احساس میکنم کیف گذشته رو نمیده. شاید قبلا با دوستامون بازی میکردیم بخواطر همین اینقدر لذت بخش بود
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - Sirvan10_a - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو معنی کنین ببینم:
اونجوری من فهمیدم میگه به چشمت اعتماد کن نه به حرف دشمنت
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:34)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:32)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو معنی کنین ببینم:
با شما هستمااااا 
چته دختر
اون بیتو معنی کن
من ماتمم؟
نوچ
(03-04-2020، 23:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو معنی کنین ببینم:
نمنه؟؟؟؟؟
(03-04-2020، 23:36)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:33)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:28)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لول ۴۳ بودم یک زمانی (:
چه حالی میکردم اون زمانا! با awp وگلاک ۱۸ میرفتم خرابکاری ی احساس پرویی بهم دست میداد. نایفم که میرفتم از خود بی خود میشدم 
حال میکردی دیگه
الان نیستی چطور منو شناختی
لیدر ی گروهی هم بودم اسمش "قدس" بود. اگه یادت بیاد بهت گفته بودم هروقت لول ۲۰ شدی درخواست بده (:
سوالی بود جملم! گفتم تا چه حد نوبی؟
یادم نیست یه بار دیگه دان کن بیا باهم بازی کنیم راستی مدیره گروهی
اکانتمو دادم به ی اشنایی گروه رو هم روش. اگه نصب کنمهم با اکانت ضعیف باید بازی کنم ):
ولی احساس میکنم کیف گذشته رو نمیده. شاید قبلا با دوستامون بازی میکردیم بخواطر همین اینقدر لذت بخش بود
اکانتوتو به منم بده دو نفری ازش استفاده کنیم دوستت هنوز داغره اگر نداره اسمه اکانت و رمزشو پ.خیی بده
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - محمّد - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:31)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
+ چرا وقتی کسی نقل قول میکنه تو اطلاعیه نشون داده نمیشه -_-
فقط واسع تگ و پ.خ اطلاعیه نشون میده
با اجازه !!
از لینک پایین چک کن تیکشو بر نداشته باشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/alerts.php?action=settings
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تگ منو بردارین از اون وسط 
@"-HIDDEИ-"
چرا بهم اخطار دادی پیامش نیومد؟
یه حس شیرینو ازم گرفتی.. 
گوشیت خاموشه روشن کنی میاد
(03-04-2020، 23:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:34)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با شما هستمااااا 
چته دختر
اون بیتو معنی کن
من ماتمم؟
نوچ
(03-04-2020، 23:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو معنی کنین ببینم:
نمنه؟؟؟؟؟
دان کن خیلی باخح
RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 345 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 03-04-2020
(03-04-2020، 23:38)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-04-2020، 23:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تگ منو بردارین از اون وسط 
@"-HIDDEИ-"
چرا بهم اخطار دادی پیامش نیومد؟
یه حس شیرینو ازم گرفتی.. 
گوشیت خاموشه روشن کنی میاد
عجب
|