انجمن های تخصصی  فلش خور
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* (/showthread.php?tid=294812)

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-03-2021

(02-03-2021، 21:33)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 21:30)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خعب مث اینکه گوش نمیدی ._.
پس منم مثل تو هیچی نمیگم دیگه تا خودت کوتا بیای ._.
=|

:|

=|

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Prometheus - 02-03-2021

حالا من یه ارزو دارم تو سینه -_-
که دوباره چشم من تورو ببینه -_-

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - BIG-DARK - 02-03-2021

(02-03-2021، 21:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 21:33)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=|

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Berserk - 02-03-2021

(02-03-2021، 21:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 21:29)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب دستگیر میشم بخوام بفرستم ینی تو شهرتون نیست ناموسن 
هستا 

میام 

من هرچی فندک چخماقی میخرم خراب میشه :| گرونم هستن :| ولی شرایط من چخماقی میطلبه :| چیکار کنم چرا همشون خراب میشن آخه 

شوخی میکنم ممد جان شما جدی نگیر :/
اره هست :/ ولی پول نیست  4fvf

اومدی یه پ.خ بده v:::

وضعت خوبه :|
من کلا کارم با کبریته =|

فندکی که من گرفتم شد 4500:|||||||

اینقد از اینا خریدم...یا میشکنن...یا خراب میشن...یا دولشون میکنن دوستان گرام...یا گم میشن =|

چار و پونصد؟ سیریسلی دود؟ فک کنم همونو اینجا بالا ده بکنن تو پاچه آدم 
تف 

این داستان ما با کبریت نمیشه میدونی کههههه :v 

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - سهَ‌ند - 02-03-2021

(02-03-2021، 15:03)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شعورت ب سنت نمیخوره
بیشعور

نوچ نوچ

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Ɗєя_Mσηɗ - 02-03-2021

(01-03-2021، 22:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 22:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اون واسه اطمینان بوده مگ نه ؟ D:
تو فقط بگو چندم D:

معلومه! پس چی؟ :>> 
من چهارده. روز احسان و نیکوکاری!  cof

جون بابا D:
عزیزمممم پیشاپیش مبارکههههه *-*

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - م‍حمّد - 02-03-2021

چرا نباید شکلک سوت زدن داشته باشه فلشخور؟

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Ɗєя_Mσηɗ - 02-03-2021

(01-03-2021، 22:32)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 21:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
جمله ت بسی سکوت در پی داشت D:

کدوم؟

نسخه قبلی بود یادم نیس -_-

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Prometheus - 02-03-2021

(02-03-2021، 21:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 21:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنم ممد جان شما جدی نگیر :/
اره هست :/ ولی پول نیست  4fvf

اومدی یه پ.خ بده v:::

وضعت خوبه :|
من کلا کارم با کبریته =|

فندکی که من گرفتم شد 4500:|||||||

اینقد از اینا خریدم...یا میشکنن...یا خراب میشن...یا دولشون میکنن دوستان گرام...یا گم میشن =|

چار و پونصد؟ سیریسلی دود؟ فک کنم همونو اینجا بالا ده بکنن تو پاچه آدم 
تف 

این داستان ما با کبریت نمیشه میدونی کههههه :v 

والا =\
دوسه ماه پیش دوتومن بود بلعنتی .-.

اره میدونم v:
چون میریزه 4fvf

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Mohlek - 02-03-2021

(02-03-2021، 15:04)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگار|:

ناموصا الان درکت از من اینه ؟
من برم تو افق محو شم بمولا :/