انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Dead Silence - 25-05-2016

نقل قول: بله با سوتی تو مَنم رفتم زیر رادیکال=) 
نه هندسه یک سال دومم
دوم بودی ک امروز باید امتحان جغرافی میدادی :| سراسری بود D: :||

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:57)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:46)▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هندسه دو
چه سوتی ای دادم D: هندسه دو واسه سومه . اگه دومی هندسه 1 عه ._. دومی واقن ؟ D: بت نمیاد :|

نقل قول: اوه یس :|

چه جاهای افتضاحی بهمون دادن آآآ :|
ب معاونمون میگم بابا صندلیم داغونه من وسط امتحان همش برگه هام میریزه پایین میگه نه نه نه ._.

من که اصن نمیتونم تقلب بگیرم .. جلوم هیشکی نی :| جغرافی جاخالی مونده بودم پشتیمم همش ضایع بازی درمیاورد از من بگیره اخرش جاشو عوض کرد -_- خیلی بد شد |:
تقلب خیلی خوبه =))
من البته تصمیم گرفتم واسه ترم تقلب نکنم .. راستش اعتماد به خودم بیشتر دارم تا دورووریام ._.
ولی قبلا با بغل دستیم همش تقلب میکردیم .. برامونم مهم نبود بفهمن یا نه چون خیلی پررو بودیم جواب میدادیم ((:
مثلا سره امتحان انگلیسی کاملا ضایع تقلب کردیم معلمه هم فهمید گفت داشتید تقلب میکردید مام خیلی شیک گفتیم بله !
ازمون 2 نمره کم کرد عوضی :/
اخه امتحانه خیلی سختو چرت بود .. واس همین در حقیقت مجبور ب تقلب شدیم .

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ - 25-05-2016

(25-05-2016، 12:01)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بله با سوتی تو مَنم رفتم زیر رادیکال=) 
نه هندسه یک سال دومم
دوم بودی ک امروز باید امتحان جغرافی میدادی :| سراسری بود D: :||

نچ ما هفته اول امتحانامون جغیو دادیم<:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Son of anarchy - 25-05-2016

(25-05-2016، 11:55)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میز اول |:
:|
|:

بدبختシ
هِق هِق هِق >_<
|:

ب ولله رو زمین بشینی امتحان بدی سنگین تری:-!

نقل قول: تقلب خیلی خوبه =))
من البته تصمیم گرفتم واسه ترم تقلب نکنم .. راستش اعتماد به خودم بیشتر دارم تا دورووریام ._.
ولی قبلا با بغل دستیم همش تقلب میکردیم .. برامونم مهم نبود بفهمن یا نه چون خیلی پررو بودیم جواب میدادیم ((:
مثلا سره امتحان انگلیسی کاملا ضایع تقلب کردیم معلمه هم فهمید گفت داشتید تقلب میکردید مام خیلی شیک گفتیم بله !
من فقط تو امتحانای میانترم اینا تقل میکنم :| اونم رو میز مینویسم بغل دستیم چیزی نمیرسونه کلا D: ولی ترم میترسم |: اخه امروز مراقبه خیلی پیر بود عینکشو نزده بود گفتم یه جاخالی جای دوری نمیره ک .. :| ولی خیلی زبل بود یکیو کشید بیرون از میز ورقشو گرفت |:منم دیگه قیدشو زدم |:
نقل قول: نچ ما هفته اول امتحانامون جغیو دادیم<: 
اخه جغرافی سراسری بود بغیر از رشته های انسانی چون یه درس از ریاضی فیزیک و تجربی ــا بیشتر دارن :| شاید انسانی هستی ولی آخه انسانی که هندسه نداره |: رشتت چیه ؟ :| در هر حال بیخی :| مدرسه شما استثنا بوده ._. فقط ما بدبختیم .. از خط ب خط کتاب سوال داده بودن .. میگفتن اون یکی کلاسیا سوالارو خریده بودن -_- از کجا میشه سوال سراسری رو خرید اخه ؟ -_- لعنتیا -_-

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 25-05-2016

(25-05-2016، 12:04)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:57)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 11:46)▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هندسه دو
چه سوتی ای دادم D: هندسه دو واسه سومه . اگه دومی هندسه 1 عه ._. دومی واقن ؟ D: بت نمیاد :|

ب معاونمون میگم بابا صندلیم داغونه من وسط امتحان همش برگه هام میریزه پایین میگه نه نه نه ._.

من که اصن نمیتونم تقلب بگیرم .. جلوم هیشکی نی :| جغرافی جاخالی مونده بودم پشتیمم همش ضایع بازی درمیاورد از من بگیره اخرش جاشو عوض کرد -_- خیلی بد شد |:
تقلب خیلی خوبه =))

موافقم بات ! ((:
تو ترم دورووریای من که انقدر خرخونن اهل تقلب نیستن /:
سر امتحانای کلاسی و نیم ترم من و جلوییم و پشتیام تقلب میکردیم ! 
هرسوالیم که من مشکل دارم بقل دستیمم مشکل داره :|

(25-05-2016، 12:11)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تقلب خیلی خوبه =))
من فقط تو امتحانای میانترم اینا تقل میکنم :| اونم رو میز مینویسم بغل دستیم چیزی نمیرسونه کلا D: ولی ترم میترسم |: اخه امروز مراقبه خیلی پیر بود عینکشو نزده بود گفتم یه جاخالی جای دوری نمیره ک .. :| ولی خیلی زبل بود یکیو کشید بیرون از میز ورقشو گرفت |:منم دیگه قیدشو زدم |:

نقل قول: نچ ما هفته اول امتحانامون جغیو دادیم<: 
اخه جغرافی سراسری بود بغیر از رشته های انسانی چون یه درس از ریاضی فیزیک و تجربی ــا بیشتر دارن :| شاید انسانی هستی ولی آخه انسانی که هندسه نداره |: رشتت چیه ؟ :| در هر حال بیخی :| مدرسه شما استثنا بوده ._. فقط ما بدبختیم .. از خط ب خط کتاب سوال داده بودن .. میگفتن اون یکی کلاسیا سوالارو خریده بودن -_- از کجا میشه سوال سراسری رو خرید اخه ؟ -_- لعنتیا -_-
ریاضی و فیزیکم
نیدونم والا/:

نقل قول: ریاضی و فیزیکم
نیدونم والا/:
ماشالا پهلوون ._. منم ریاضیم ((:

امتحان ریاضی دادین ؟

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 25-05-2016

(25-05-2016، 12:11)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2016، 12:04)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هندسه دو

تقلب خیلی خوبه =))

موافقم بات ! ((:
تو ترم دورووریای من که انقدر خرخونن اهل تقلب نیستن /:
سر امتحانای کلاسی و نیم ترم من و جلوییم و پشتیام تقلب میکردیم ! 
هرسوالیم که من مشکل دارم بقل دستیمم مشکل داره :|
برای ترم دوروریای من هیچ کدوم اهل درس نیستن ..
بغل دستیم که یه سال پایین تره .. اون که هیچی .
پشتیمم یه پایه بالاتره .. پس اونم هیچی .
پشتیش هم کلاسیمه ولی یکی باید خوده اونو با تقلب جمع کنه .. بدرد تقلب دادن نمیخوره .
جلوییم هم که دوست عزیز جناب دیواره :|
کلا بخوامم نمیتونم تقلب بگیرم ! مگر اینکه از نیمکت های ته کلاس    که اونم اگه بخوام اینکارو کنم یه راس اخراج میشم :/
امتحانای کلاسی من همیشه تقلب دهنده به جلویی و پشتیام بودم .. خودم فقط از بغل دستیم تقلب میگیرم چون خیلی وسواسم از هرکسی کمک نمیگیرم :|
با بغل دستیم که خیلی خوبه تقلب .. پایه س اونم ! ترفند های خودمونو داریم ^^

(25-05-2016، 12:15)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ریاضی و فیزیکم
نیدونم والا/:
ماشالا پهلوون ._. منم ریاضیم ((:

امتحان ریاضی دادین ؟

اوووو ایول دلاور< :

بلی بلی