انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] (/showthread.php?tid=281018)

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 08-04-2020

وااای‌ چرا هیشکی ب من نمیگگگه.. مهسا چیشده؟
@sirvan..

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - ابراهیم هادی - 08-04-2020

اگر کسی براش مبهم بود بازم توضیح میدم

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - امیررضا* - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:16)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدم اول انسانیت ، ادب و احترام .

قدم دوم انسانیت ، بحث با ادب و احترام .

کسی که حق با اونه ، حق رو میگه هیچوقت با فحش و توهین به مقدسات بقیه اونو بیان نمیکنه .
اینجوری حرف و عقاید خودشم زیر سوال میره .

هر عقیده ای محترم نیست.

متاسفانه انگار شما در یک دنیای دیگه ای زندگی میکنی!
کوچک ترین نقدی بر اسلام و یا امامان و یا پیامبران به دور از کوچک ترین توهین نه تنها ممنوع بلکه سرانجامش گوشه زندون یا اعدام و یا ...

وقتی یچیز مقدس هست یکی از راه های ازبین بردن این تقدس تمسخره! البته از نظر شما الان توهین صورت گرفته‌.
شما الان بگی اسکنر قاتل بوده احمق بوده کسی نمیاد یقه شمارو بگیره که توهین میکنی چرا! اما همین موضع رو درخصوص عقایدتون دارین.

به هرحال آرزوی اگاهی Smile

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - سهَ‌ند - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:31)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااای‌ چرا هیشکی ب من نمیگگگه.. مهسا چیشده؟
@sirvan..

بووف

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - sober - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:30)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:27)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم نظرت راجع نظریه جهانهای موازی چیه؟
شاید صندرلا در جهان دیگری به موازات این جهان زندگی می کنه@-@

یه تئوری هست میگه جهان موازی از یه تغییر نسبت به اون خط اصلیه از نقطه 0 بدست میاد
ک باز میرسیم به تایم لعنتی -__-

ولی من یه جا خوندم از طریق کرمچاله ها میشه در زمان سفر کرد در حد تئوریه
الان جای ماهان خالیه بیاد برامون توضیح بده

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - امیر‌حسین - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:27)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:22)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:18)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خدایی ش پیداش کن منم کمک کنم صندرلا رو برگردونیمD:

یه Manipulate Time پیدا کردم، اما به طور دقیق سفر در زمان نیست
چند وقت پیش توی یوتیوب یه سری وایبا راجبش دیدم سرم تیر کشید نمیدونم چرا
طوری ک دوباره به اهنگای تو گوش دادم D:
با چند نفر دیگه یه ذره تخصص داشتن ارتباط تصویری برقرار کردم کلا راجب مسائل چاکراهای بدن و زمان بحث کردیم
دارم یه رابط پیدا میکنم که به یه سری چیزای دیگه وصل شم ..

من میگم نظرت راجع نظریه جهانهای موازی چیه؟
شاید صندرلا در جهان دیگری به موازات این جهان زندگی می کنه@-@

در حال حاضر بهش اعتقاد ندارم ینی هم زمان در‌جهان موازی نسخه ای از ما درحال زندگیه
ولی به این شاید معتقد باشم که اون چیزی که میتونستی بشی با این چیزی که بودی مقایسه بشه جهان اخرت

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - Itsali - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:29)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:27)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:26)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینا دیگه صرفا شوخی به نظر نمیان ؟ |:
من دارم میترسم .

یبارم بت گفتم هیچی علمی تخیلی نیست (نظر شخصی باز) :|

آقای داریوش هم یه بار گفته : اون که رفته دیگه هیچوقت نمیاد. 
و درمورد صندرلا نظر تمام جهان همینه D:
شاعر بازم میگه
But those ocean eyes (:

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - سهَ‌ند - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:31)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر کسی براش مبهم بود بازم توضیح میدم

بله دوباره توضیح بده

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - Sirvan10_a - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:26)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موندم چرا امیر حسین انقدر دوست داره بهم اخطار بده*.*

من باید اون اخطار رو لغو کنم با رفتن مهسا ستینم رفت نفسم رفت

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - *Aɴѕel* - 08-04-2020

(08-04-2020، 20:33)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2020، 20:26)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موندم چرا امیر حسین انقدر دوست داره بهم اخطار بده*.*

من باید اون اخطار رو لغو کنم با رفتن مهسا ستینم رفت نفسم رفت

چیییییییییی
میکوشمتون
Angry Angry Angry Angry Angry Angry