انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - فرنودِ بن گیومرث - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:15)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تردید که دارم ولی ممنونم.

ایگنورنس می‌فرمایید ها. خیلی تمیز هم این‌ کار رو می‌کنید‌.

خواهش میکنم

^^

الله اکبر.
خب چی شنیدی زن.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - *Aɴѕel* - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
کلا بچه رو میندازم تو خیابون راحت
آره بابا ساعت ۹ بذارش دم در .
تو الان به بچه من گفتی اشغال مردک؟

(20-06-2021، 20:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا ساعت ۹ بذارش دم در .

کی گفتم میمون؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - מַברִיק - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:15)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴
خواهش میکنم

^^

الله اکبر.
خب چی شنیدی زن.
مزه کنید کلمه رو اقا من دخترم زن نیستم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _ƇRAƵƳ_ - 20-06-2021

Bb8

موزاییک یاد وخاطره ات در قلب من است=/

(20-06-2021، 20:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتم میمون؟

نه میخواستم بگم اشغال بعد داشتم با یه عزیزی در مورد میمون صحبت میکردم
اشتباهی نوشتم میمون

(20-06-2021، 20:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اکبر.
خب چی شنیدی زن.

این کلمه "زن" و "مرد" رو زیاد به کار می‌برم به عنوان تیکه کلام.
یا مثلاً روز دختر رو به کسی تبریک نمی‌گم چون به نظرم کمی توهین به طرف مقابله که بگیم روز باکره بودنت مبارک.
ولی اگر شما روی این مسئله تاکید دارید چشم. دختر.

(20-06-2021، 20:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتم میمون؟

اشتباهی نوشتم میمون
پاره.
چی می‌گفتید راجع به میمون؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - سهَ‌ند - 20-06-2021

(20-06-2021، 20:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا مثلاً روز دختر رو به کسی تبریک نمی‌گم چون به نظرم کمی توهین به طرف مقابله که بگیم روز باکره بودنت مبارک.

این خیلی چرته خدایی :/ خو به یه دختری که مثلا ۱۴ سالشه که نمیگن زن. یا مثلا به پسر ۱۰ ساله که نمیگن مَرد. یعنی فرق دختر و زن به سنشونه نه ورجن بودن :/

(20-06-2021، 20:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اکبر.
خب چی شنیدی زن.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/f8bfa60c-4a29-411c-9dbd-26a41c475582_qva7.jpg

(20-06-2021، 20:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2021، 20:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتباهی نوشتم میمون
پاره.

میگفتم بهش خیلی میمونی:دی

(20-06-2021، 20:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خیلی چرته خدایی :/ خو به یه دختری که مثلا ۱۴ سالشه که نمیگن زن. یا مثلا به پسر ۱۰ ساله که نمیگن مَرد. یعنی فرق دختر و زن به سنشونه نه ورجن بودن :/
خب چون معتقدیم یه دختر ۱۴ ساله ورجنه. این طوری توی ذهن جا افتاده.
البتّه منم به یه ۱۴ ساله نمی‌گم زن. ولی بالای ۱۸ سال رو دیگه خیلی دقت نمی کنم بگم زن یا دختر. البتّه بگم ها این زن و مرد یه تیکه کلامه که لحن به خصوص خودش رو هم داره. اون طوری که دود تلفظ می شه مثلاً.
(20-06-2021، 20:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/f8bfa60c-4a29-411c-9dbd-26a41c475582_qva7.jpg

پاره.

میگفتم بهش خیلی میمونی:دی
عالی ینینیمسمسم