انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² (/showthread.php?tid=170169)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - _PαяαиÐ_ - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:51)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های بای با شیر :|

من که میمیرم براش :|
بد نیس ._. !

از بیسکویت خیلی بهتره |: !

انگــار داری سیمان قورت میدی -_- ..!

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - armin van buuren - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:47)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ساقه طلایی خیلی حال میده ^___^
اه |: !

آب پرتقال بــا کیک ._. !

فقط -_- ..!
شیکم ادم نفخ میکنه =___=

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ( lιεβ ) - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:53)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:51)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های بای با شیر :|

من که میمیرم براش :|
بد نیس ._. !

از بیسکویت خیلی بهتره |: !

انگــار داری سیمان قورت میدی -_- ..!
D: مامانم همیشه میره خرید .. میگیره :|

ت

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Wanton - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان مدیر سوال
-__-
اهنگمو اپ کردم گذاشتم تو پروفم ولی پخش نمیشه چ کنم
از پیکو فایل هم اپ کردم

پیکوفایل لینک مستقیم نمیده ..

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - tyjtfhdhr - 08-09-2014

مردم ما دیگه ب میمون هم نمیخندن
اگع کل دنیا جلشو بسوزن ی بینندن
دمش-__-

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:49)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:47)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دهـنتم میده >؟؟ {:
ایمــان ..  |: !

امروز اجرا داریم میگه باید قوی شی -_- ..!

دارم سکته میکنم مامانم هنوز با من مثله بچه های دو ساله رفتار میکنه |: !

واس تولد من میخـوای امروز اجرا کنی ؟؟ چی هس حالا ؟ تئاتر ؟؟ شعبده بازی ؟ Big Grin

(08-09-2014، 9:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:47)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان پیشرو عرفان گوش میکنی؟

میـدادم . . . الان هـرچی داییم بریزه تو کامپیوترم گوش میدم .

اصن فازم عوض شد -_-

یه زمان فقط . رضا پیشرو .قاف . هیچکس . یاس . اینا گوش میدادیم .

الان کلاسیک گوش میدم . -_-

(08-09-2014، 9:44)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از بیسکویت بـا شیر خوشم نمیاد |: !

چرا مامانم اینو نمیفهمه -_- ..!

تو دهـنتم میده >؟؟ {:

ناراحت نشیا
ب جرعت میگم دیه ایمان نیستی
انگار فقط با همون اکانتت ایمان بودUndecided
همه عوض شدیم .

من خیـلی تغییر نکردم . آدمـای دورو ورم تغییر کردن . باعث شدن منم عوض شم .

ولی هنوز مث قبل با دوستام خوبم و همه راضی . از پرند یا مهناز و .. سوال کن . ببین چی میگن .

مادرم زنگ زد ایمان موتورت مدل چنده ؟ پلاک قدیم یا جدید ؟ :500:

ینی میخواد تعویض پلاک کنه ؟! O_o ?? نع بابا . حتما باید پدرم باشه امضا بزنه -_-

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - _PαяαиÐ_ - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D: مامانم همیشه میره خرید .. میگیره :|
مامانــا کــُلـا بامزه ن |: !

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - tyjtfhdhr - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:55)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان مدیر سوال
-__-
اهنگمو اپ کردم گذاشتم تو پروفم ولی پخش نمیشه چ کنم
از پیکو فایل هم اپ کردم

پیکوفایل لینک مستقیم نمیده ..
ی اپلود سنتر درس درمو میشناسیهرجا میرم میگه حجمش از فلان قدر بالاتر اصد:|

(08-09-2014، 9:56)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:49)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دهـنتم میده >؟؟ {:
ایمــان ..  |: !

امروز اجرا داریم میگه باید قوی شی -_- ..!

دارم سکته میکنم مامانم هنوز با من مثله بچه های دو ساله رفتار میکنه |: !

واس تولد من میخـوای امروز اجرا کنی ؟؟ چی هس حالا ؟ تئاتر ؟؟ شعبده بازی ؟ Big Grin

(08-09-2014، 9:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 9:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان پیشرو عرفان گوش میکنی؟

میـدادم . . . الان هـرچی داییم بریزه تو کامپیوترم گوش میدم .

اصن فازم عوض شد -_-

یه زمان فقط . رضا پیشرو .قاف . هیچکس . یاس . اینا گوش میدادیم .

الان کلاسیک گوش میدم . -_-

(08-09-2014، 9:44)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از بیسکویت بـا شیر خوشم نمیاد |: !

چرا مامانم اینو نمیفهمه -_- ..!

تو دهـنتم میده >؟؟ {:

ناراحت نشیا
ب جرعت میگم دیه ایمان نیستی
انگار فقط با همون اکانتت ایمان بودUndecided
همه عوض شدیم .

من خیـلی تغییر نکردم . آدمـای دورو ورم تغییر کردن . باعث شدن منم عوض شم .

ولی هنوز مث قبل با دوستام خوبم و همه راضی . از پرند یا مهناز و .. سوال کن . ببین چی میگن .

مادرم زنگ زد ایمان موتورت مدل چنده ؟ پلاک قدیم یا جدید ؟ :500:

ینی میخواد تعویض پلاک کنه ؟! O_o ?? نع بابا . حتما باید پدرم باشه امضا بزنه -_-

شوخی کردم بابا هنو رفتارت س* دداداشBig GrinBig GrinTongue
دقیقا منو گفتی

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Wanton - 08-09-2014

(08-09-2014، 9:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی اپلود سنتر درس درمو میشناسیهرجا میرم میگه حجمش از فلان قدر بالاتر اصد:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Http://upir.ir

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ( lιεβ ) - 08-09-2014

چه زمان داره زود میگذره .. منم هیمیگم دو دیقه دیه دو دیقه دیه :|

26 : 11

45 : 1

شروع میشه ..

امتحان دارم .. :|