انجمن های تخصصی  فلش خور
*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* (/showthread.php?tid=294261)

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 20-02-2021

:ngh:

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - Emmɑ - 20-02-2021

(20-02-2021، 11:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 10:50)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستی دخترای روسی خیلی بیشعور و بی لیاقتن؟|:

ستاد جلوگیری از بدنیا آمدن بچه ی دو رگه
/: وایسا ببینم کدوم میمونی باتو بچه دار میشه/:عرررررررر اونم روسییی/:

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 20-02-2021

(20-02-2021، 11:12)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:10)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیاز بود آگاه میکنم هانی
ماشین سواران رو بیشتر دوست دارع!
نگو هانی=//////

ناحح تو چه میدانی از خدا من پیشش بودم آیه رو تحریف نکن
چرا نگم ؟

ِآیه ابداعی رو به رخ میکشی!

(20-02-2021، 11:15)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:10)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش جذابه/: کلی استرس میگیرم به تته پته میوفتم
نمیتونم._.
اره مگ نمیدونی روانی چیه؟

نه بابا جذابه ما تو برنامه ادب کانکت خودمون میگیم استاد وبکمشو
روشن کنه ارتباط فیس تو فیس آدم راحتر میتونه حرف بزنه :/
نه نمیدونم!
نیست/:من ندوست
عرررررر چی میگی تو ننه حالا مامانم میگفت کاش تو اسکای روم بودین/:
الله اکبر/:

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - _ƇRAƵƳ_ - 20-02-2021

(20-02-2021، 11:15)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:10)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=////// آره همیشه اتفاقا از زیر زمین شروع میشه=////

موافقم

کلیدشو داری؟
=//////

کلید نداره که زیرزمین پیشرفتس چشامو میگیرم جلو در باز میشه=/

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 20-02-2021

(20-02-2021، 11:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:13)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدت به خدا باشه :/
وظیفته گلم ی نفس بیشتر نداری :<
نه تو خسیس نیستی خیلی سرمایه‌ داری :/
نه امید فقط تو=/
پس چرا از موقعی که به دنیا اومدم و زمین شاد گشت از وجود م بسیار نفس کشیدم=/
ناح تمام سرمایه های من از آن مامان بابامه=////من هیچ ندارم

زیاد منو نفس کشیدی انرژیم تحلیل رفته :/
سرمایه داران خوبی داری پس:>

(20-02-2021، 11:18)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:15)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا جذابه ما تو برنامه ادب کانکت خودمون میگیم استاد وبکمشو
روشن کنه ارتباط فیس تو فیس آدم راحتر میتونه حرف بزنه :/
نه نمیدونم!
الله اکبر/:

کدوم برنامه تصویری میگیره؟

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - _ƇRAƵƳ_ - 20-02-2021

(20-02-2021، 11:17)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:12)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو هانی=//////

ناحح تو چه میدانی از خدا من پیشش بودم آیه رو تحریف نکن
چرا نگم ؟

ِآیه ابداعی رو به رخ میکشی!
بگو عشقم نهههه بگو عجقم

نه والا من و خدا و موسی باهم به این نتیجه رسیدیم

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 20-02-2021

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA
GOOD BYE
HELEN PARKER!

(20-02-2021، 11:18)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 11:18)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اکبر/:

کدوم برنامه تصویری میگیره؟
روانی همون شادِ
لایو هم میتونی بگیری باش/:

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - *VENUS* - 20-02-2021

(20-02-2021، 10:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 10:53)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا لیاقت هم ندارن!
خودم شنیدم و دیدم که میگم ننه
وی هم دیدم هم شنیدم._.
+

@*VENUS* جیک جیک جیک*-*

زندگی *.*