انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 21:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بیبی
حتما ببینیم همو همین روزا خیلی میستممم

نقولمت <:
بریم های شیم 

رند شد 
۱۱۱۱
Bc8

(17-01-2026، 21:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
بقول یه بنده خدایی ؛ چت کردن اینجا شبیه لخت بودن وسط بازاره ((((:

چقد حکیمانه 
کی گفته؟ ((=

خیلی نایسه
بریمم^•^

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 21:52)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر میکردم کارورزی ببرنتون.
خیلی کیسای جالب توش پیدا میشه ولی نه به اندازه ابن سینا مشهد«:
همزمان که شرح حال میگیری راجع به بیماری خونده باشی تک تک ویژگی هاشونو میتونی تشخیص بدی
قسمت جذابش موقع‌ایه که خوب میشن و ترخیص میشن(:

خب اینجا یک تفاوتی وجود داره.
کیس های بیمارستان توان بخشی خوب نمیشن فقط وضعیتشون ثابت میشه و تقریبا تا آخر عمرشون باید تحت نظر باشن.
+
آره صفحه های کتابت جون میگیرن و جلوی چشمت رژه میرن خیلی خوبه
دائما باید نسخه هاشونو مصرف کنن که اکثراً فکر میکنن خوب شدن قطع میکنن دوباره بستری میشن

کتاب بخشD رو بخون دیگه شیا تو بهش خوابت نبرهD:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:09)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali

چیکار میکنید؟

دانکرک تموم شد
بعدی اپن هایمره

چشمات خسته نشد؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

@Mohlek
فرنود بود!
+
اقا جدی یکی این فرنودو بیاره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:07)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اینم پیشنهاد خوبیه . از دور بگو که بشه جا خالی داد

الان سردرده حالش خوب نیس میترسم کار ب بیمارستان بکشه Telegh_01
دست خواست بزنه بگو نزن بچم میوفته 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Itsali - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:09)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانکرک تموم شد
بعدی اپن هایمره

چشمات خسته نشد؟

بعد یه وسواسیتی که دارم اینه سینما باید تو تاریکی دیده شه
ظهر و بعدازظهر اصلا تایم فیلم دیدن نیست (جز سیتکام که بحثش جداس)

(17-01-2026، 22:13)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمات خسته نشد؟

بعد یه وسواسیتی که دارم اینه سینما باید تو تاریکی دیده شه
ظهر و بعدازظهر اصلا تایم فیلم دیدن نیست (جز سیتکام که بحثش جداس)

تو تاریکی هم بدتره
من چند روزه میام فلشخور چشمام شدید میسوزه

ضعیف نیست چشمت؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت
سیب زمینی و پیازو عدس ._.
جور دیگه ای داره؟

نه منظورم نوع طبخش بود
آخه مامانم همه چیو باهم آب پز میکرد و تمام
من یکم بیشتر تایم میذارم
عدسو میپزم یه سیب زمینی کامل میپزم میکس میکنم میریزم داخلش
پیاز سرخ شده میزنم
عصاره‌ی گوشت و کره فراوون و گلپر هم میزنم
میرم بهشت *_*

چه ترکیبایی میریزی
پیاز سرخ میکنیموعدسو ابو میریزم یه ساعت اخر سیب زمینیو ریز میکنیم( از نگینی درشت تر) میریزیم توش
عصاره گوشتو کره جالب بود تا حالا ندیدا بودم

(17-01-2026، 22:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه منظورم نوع طبخش بود
آخه مامانم همه چیو باهم آب پز میکرد و تمام
من یکم بیشتر تایم میذارم
عدسو میپزم یه سیب زمینی کامل میپزم میکس میکنم میریزم داخلش
پیاز سرخ شده میزنم
عصاره‌ی گوشت و کره فراوون و گلپر هم میزنم
میرم بهشت *_*

چه ترکیبایی میریزی
پیاز سرخ میکنیموعدسو  ابو میریزم یه ساعت اخر سیب زمینیو ریز میکنیم( از نگینی درشت تر) میریزیم توش
عصاره گوشتو کره جالب بود تا حالا ندیدا بودم

سیب زمینی رو اینبار درسته بنداز داخلش بپزه
بعد با گوشتکوب بکوب بریز داخلش
این چیزایی که من گفتمم بزن .. 
عصاره گوشت الیت منظورمه.
عالی میشه .

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Itsali - 17-01-2026

(17-01-2026، 22:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تاریکی هم بدتره
من چند روزه میام فلشخور چشمام شدید میسوزه

ضعیف نیست چشمت؟

دور رو نمی‌بینم

خب استراحت بده به خودت،
ببین فیلما رو من توی MX Player روی حالت Night Mode میذارم کلا نورهای تیز رو می‌گیره یعنی اصلا به چشم فشار وارد نمیشه

خب فلش اکثر محیطش سفیده همشم داری تکست میخونی منطقا بیشتر چشمت اذیت میشه