انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol (/showthread.php?tid=98625)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ☆★ super star★☆ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:11)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
اواتارت*_*

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطی

جیغغغغغغغغغ مــهـــری}: cry girl

دلـم خیلی واس همتون تنگ شده بود)=
(30-03-2014، 10:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـونـا؟آخ الهی من بمیرم نبینم غم داری تو(: چی شده؟؟؟؟؟

نـــــــــــور نـــوری^___________________^

ایــمــان؟-_-خوبی؟(:نبودم یه مدت اینجا احساس غریبی میکنم|:مگه من چن سـآلـه نبودم که رفته نخسه100؟فقط دو دیقه بود-.-

رژییییییییییییییییییییییی ووووووووییییی همونـجــآیـی که میدونی!/:
کوجا؟O.o
من هیجارو نمیدونم:/
اخشال ت دلت برام نتگیده بود-.-
مـگـه مپرسیدی ازم کجا میری منم گفتم فلان جا بعدش معلوم نی دوباره بعد عید بیام یا نه!؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ツñ姆ÄrÄñツ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:11)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلآمــ-_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - !~IмДи~! - 30-03-2014

بــآی همگـی !!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ☆★ super star★☆ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطی

جیغغغغغغغغغ مــهـــری}: cry girl

دلـم خیلی واس همتون تنگ شده بود)=
(30-03-2014، 10:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــمــان؟-_-خوبی؟(:نبودم یه مدت اینجا احساس غریبی میکنم|:مگه من چن سـآلـه نبودم که رفته نخسه100؟فقط دو دیقه بود-.-

کوجا؟O.o
من هیجارو نمیدونم:/
اخشال ت دلت برام نتگیده بود-.-
مـگـه مپرسیدی ازم کجا میری منم گفتم فلان جا بعدش معلوم نی دوباره بعد عید بیام یا نه!؟
یادم رف-_-
کوجا؟-_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - MOHSENEBRAHIMI - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:08)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشاله تعداد دخی ها تو گفتگو روز به روز در حال افزایشه|:

اونوقت میگن جامعه در تجدید فراش نقش ندارهBig Grin

|:

(30-03-2014، 10:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

فاطی >______<
اسپمر حرفه ای|:
تو باز حرف زدی |:
سخن گفتم|:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ★BlAcK EvIl★ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:13)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
اواتارت*_*

اواتارم؟؟؟0_0
چی شده؟؟؟0_0
:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــآطــــــــــــــــــــــــی *^_^*

جییییییییغغغغغغغغغغغغغغغ عخش خــودم^_^بـپـر بـغـلـم^_^

(30-03-2014، 10:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چتوري اعتلاعاتتو بازيابي كردي

بـازیـابی کردم ولی نتونستم سیوشون کنم بلد نبودم|:

easy recovery رو دانلود کن!تو نت سرچ کن!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - !~IмДи~! - 30-03-2014

بـآبـآ ایـول استقـبـال ..

مـن از 13 تـآ بعـد امتحآن ترم نمیـآم ..

فکـرشـو میکنم ... میبینم یهـ هـآی پـآرتی میگیرن برام ..

[ جدی Angel }

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ( lιεβ ) - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــآی همگـی !!
و ایــنجـآس کــ, غزل میگــوید (: :
شرت کــم بری دیگــ, بر نـگردی -__- .. البــتع این جــمــله وآســ, صــآلح انــجام میگیری و واقـعیت ..

بـابـآی ایمــآنــی ^_^ ..