انجمن های تخصصی  فلش خور
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ (/showthread.php?tid=169519)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - tyjtfhdhr - 06-09-2014

(06-09-2014، 18:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دستم ظریفه چکنم دیگه:cool:

جانم بگو

از اونجایی ک با هر چقد تایپیک بزنیم باز هم همون 25 صفحه باقی میمونه در نتیجه بعضی تایپیکامون محو میشه و فقط خدا میدونه چی میشه
مثلا من الان مطمنم بالای 50 صفحه تایپیک دارم 
ولی نگا کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=finduserthreads&uid=108115
چون میخوام برم تو انجمن گردشگری فعالیت کنم این تایپیک ها حذف میشه
میخوام شرایطمو برای دو بخشه تاریخو نرم افزار چک کنی
ک دو فردای دیه میخوان نوینسده انتخاب کنن نگکن این تایپیک هاش برا تاریخ کمه
و اگه این حرفو زدن تو ضامنم بشیو بشون بگی ک تایپیک هام ب حدی هس کبتونم نوینسده ی اونجا بشم
اگر بری توی تنظیمات بر و بری و کاری کنی که تمام پست هارو نشون بده اونوقت تایپکا محو نمی شن
(06-09-2014، 18:49)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA ، 1 مهمان

من کمبود محل دارمcry girl

به دلیل اخلاق مسخرته Big Grin
من تا ابد مدیونتم0_0

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - *ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* - 06-09-2014

سلام بچه ها

(06-09-2014، 18:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم بگو

از اونجایی ک با هر چقد تایپیک بزنیم باز هم همون 25 صفحه باقی میمونه در نتیجه بعضی تایپیکامون محو میشه و فقط خدا میدونه چی میشه
ولی نگا کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و اگه این حرفو زدن تو ضامنم بشیو بشون بگی ک تایپیک هام ب حدی هس کبتونم نوینسده ی اونجا بشم

شما تا اخلاقای کودکانتو درست نکنی نویسنده هیچجا نمیشه رواخلاقت بیشتر کار کن تا تاپیک

چشم سعیمو میکنمUndecided

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Aiden Pearce - 06-09-2014

امیر برو توی تنظیمات تو گزینه مشاهده موضوعات حالت پیشفرض مشاهده موضوعات رو روی نمایش تمامی موضوعات ببر

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - t★r G!RL$ - 06-09-2014

(06-09-2014، 18:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم بگو

ولی نگا کن

شما تا اخلاقای کودکانتو درست نکنی نویسنده هیچجا نمیشه رواخلاقت بیشتر کار کن تا تاپیک
بیگ لایک شیوا
البته من تو بحثتون دخالت نمیکنم فقط خواستم بگم موافقم:ag54:

این احسان بوق هم رفت اه حالا گروه مدیر ناظم ندارع Big Grin

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - Navisa. - 06-09-2014

نقل قول: شما تا اخلاقای کودکانتو درست نکنی نویسنده هیچجا نمیشه رواخلاقت بیشتر کار کن تا تاپیک
جای امیدواری داره
نسبت به قبل اخلاقش کمی بهتر شده

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ - ρѕуcнσραтн - 06-09-2014

(06-09-2014، 18:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:49)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA ، 1 مهمان

من کمبود محل دارمcry girl
به دلیل اخلاق مسخرته Big Grin
باباییcry girl

(06-09-2014، 18:53)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم بگو

ولی نگا کن

بیگ لایک شیوا
البته من تو بحثتون دخالت نمیکنم فقط خواستم بگم موافقم:ag54:

بشین باوو
تو دعوا زن و مرددخالت نکن Big Grin

(06-09-2014، 18:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر برو توی تنظیمات تو گزینه مشاهده موضوعات حالت پیشفرض مشاهده موضوعات رو روی نمایش تمامی موضوعات ببر

رو نمیاش همه ی موضوع هاست ولش باز نشون نمیده