RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 29-06-2017
(29-06-2017، 17:22)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نههههه
چی.نه
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - IM JUST TIRED - 29-06-2017
(29-06-2017، 17:21)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:20).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احساس میکنم شیوا انتظار فرود اومدن هواپیما تو ایستگاه اتوبوس رو داره. :|
چیلا
عه صب عکس نگرفتم 
+
مهری اون سایته خوبه من خودم.الان دارم.دان میکنم.اوکیه لینکاش
باو لینک خراب نیس ماله من اینطوریه وگرنه قبلا تو گوشیم دان کرده بودم همونا رو ولی تو سیستنم جواب نمیده ویندوزش 7 هست
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 29-06-2017
(29-06-2017، 17:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:14)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:10)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:08)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
IM JUST TIRED
از اون لینکی که من دادم دنلود کردی نصفه بود؟
خیر برادر ماهان مهردادم
ماهان بودی دیگ اشتب نزدم ک
اونو نیاورد واسم یه لینکه دیگ پیدا کردم خداروشکر هم کم حجم بود هم با زیرنویس ولی پفیوزا نصفه داده بودن 
درست بود اون!
انگلیسی گوگل کن فیلم رو از اون دانلود کن, بعد زیرنویس رو جدا دانلود کن
داداش همینکارو میکنم ولی یه فایل باز میکنه میزنم روش km player رو میاره روی پلی میزنم اسمه فایل میخواد ازم روی هرفایلی هم میزنم ارور میده یعنی کلافه شدم اون ابلهی که این فایلو زده تو سایت نمیگه خب یارو داره میبینه یهو وسط فیلم تموم میشه چه حسی به مخاطب دست میده حد اقل مینوست نصفشه 
داداش نیس ایشون داش مهرداد :|
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 29-06-2017
(29-06-2017، 17:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:17)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:10)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مطمئنی منم؟صبح اومدم ورفتم.منظورمم گ.آ بودنه انجمن
صب با اون یکی یوزرت بودی الان.با این یکی
یکیشونو انتخاب کن بالاخره این.یا اون
کدوم یوزم دقیقا؟؟ 
دختر اریایی دیگه 
اون که من نیستم
تک دخترآریایی دخترعمومه.اگه من دل ودماغ چت کردن داشتم تلگرام چت میکردم نه اینجا
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - [ SouL ] - 29-06-2017
(29-06-2017، 17:21)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:20).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیلا
عه صب عکس نگرفتم 
+
یادته ی بار ب سینا ب طور غیر مستقیم گفتم حرف زدن باتو مث نصب کردن ویندوز رو چرتکه میمونه؟
الان دقیقا منظره ی دومش پیش روی شماست :|
(29-06-2017، 17:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:14)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:10)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:08)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
IM JUST TIRED
از اون لینکی که من دادم دنلود کردی نصفه بود؟
خیر برادر ماهان مهردادم
ماهان بودی دیگ اشتب نزدم ک
اونو نیاورد واسم یه لینکه دیگ پیدا کردم خداروشکر هم کم حجم بود هم با زیرنویس ولی پفیوزا نصفه داده بودن 
درست بود اون!
انگلیسی گوگل کن فیلم رو از اون دانلود کن, بعد زیرنویس رو جدا دانلود کن
داداش همینکارو میکنم ولی یه فایل باز میکنه میزنم روش km player رو میاره روی پلی میزنم اسمه فایل میخواد ازم روی هرفایلی هم میزنم ارور میده یعنی کلافه شدم اون ابلهی که این فایلو زده تو سایت نمیگه خب یارو داره میبینه یهو وسط فیلم تموم میشه چه حسی به مخاطب دست میده حد اقل مینوست نصفشه 
داداش نیس ایشون داش مهرداد :|
خودش گفت ماهانم ک
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - Interstellar - 29-06-2017
با kmp باز نکن , چیز دیگه ای ندارید؟
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 29-06-2017
(29-06-2017، 17:24)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:17)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2017، 17:10)#ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مطمئنی منم؟صبح اومدم ورفتم.منظورمم گ.آ بودنه انجمن
صب با اون یکی یوزرت بودی الان.با این یکی
یکیشونو انتخاب کن بالاخره این.یا اون
کدوم یوزم دقیقا؟؟ 
دختر اریایی دیگه 
اون که من نیستم
تک دخترآریایی دخترعمومه.اگه من دل ودماغ چت کردن داشتم تلگرام چت میکردم نه اینجا
ای پی هاتون یکیه !!!!!!
(29-06-2017، 17:25).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیلا
عه صب عکس نگرفتم 
+
یادته ی بار ب سینا ب طور غیر مستقیم گفتم حرف زدن باتو مث نصب کردن ویندوز رو چرتکه میمونه؟
خخخخ حله
+
ÆMÆշЇÑζ@
پدریه پسره
(29-06-2017، 17:24)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیلا
عه صب عکس نگرفتم 
+
باو لینک خراب نیس ماله من اینطوریه وگرنه قبلا تو گوشیم دان کرده بودم همونا رو ولی تو سیستنم جواب نمیده ویندوزش 7 هست
نمیشه ک.اگه تو گوشی ج داده ت. سیستمم میده
سیستپت ابدیته؟
و اینکه با یه پلیر دیگه بازش کن
(29-06-2017، 17:25).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیلا
عه صب عکس نگرفتم 
+
گیبت نکن دوما تیکه سر بسته ننداز محدثه
RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ - [ SouL ] - 29-06-2017
شما هم احساس ذوب شدن میکنید یامن اینطوریم؟
|